JBL Xtreme aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Xtreme aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Xtreme aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Xtreme aanbiedingen:

JBL Xtreme aanbieding – hét beste geluid

Wie houdt van een stoer model luidspreker met veel volume en krachtige bassen zal veel plezier hebben van een JBL Xtreme aanbieding. Dit model Bluetooth speaker wordt al sinds 2017 gemaakt door JBL en er is keus uit de JBL Xtreme, JBL Xtreme 2 en de JBL Xtreme 3. Een belangrijk pluspunt van dit model Bluetooth speaker is, dat hij voorzien is van een krachtige accu. Die maakt het mogelijk om de JBL Extreme tot 15 uur te gebruiken op een behoorlijk hoog volume. Een JBL Xtreme aanbieding is niet bedoeld voor personen die altijd thuis zijn, want deze speaker vraagt erom om meegenomen te worden naar feestjes.

Ontwikkeling van de JBL Xtreme

In de loop der tijd heeft de JBL Xtreme zichzelf ruimschoots bewezen. Het is een luidspreker met een vaste schare fans. Vooral jongeren vinden het cool als de stevige bas tot in de buik te voelen is. Het vermogen van de JBL Xtreme is daarvoor ruimschoots toereikend, want de eerste modellen konden 2 x 20 Watt produceren. De JBL Xtreme 3 heeft zelfs een vermogen van 2 x 25 Watt. Ten opzichte van de eerdere modellen zijn er wel meer waardevolle verbeteringen aangebracht. Die worden nu kort besproken.

JBL Xtreme

Accu

De capaciteit van de accu is bij alle modellen uit de JBL Xtreme serie voldoende om er 15 uren lang gebruik van te maken. Het opladen van de accu duurde bij de JBL Xtreme en de JBL Xtreme 2 ruim 3,5 uur. Bij de JBL Xtreme 3 is dat teruggebracht naar 2,5 uur. Overigens is de speeltijd van 15 uren afhankelijk van hoe de speaker wordt gebruikt. Hij is ook in staat om als powerbank te dienen voor de smartphone. Dat is fijn, maar het gaat ten koste van de gebruikstijd van de speaker.

Vermogen

Wat betreft geluidskwaliteit is er niet zoveel verschil tussen de modellen van de JBL Extreme. Bij de JBL Xtreme 3 is het frequentiegebied iets groter geworden, maar dat is met het oor niet waar te nemen. Je mag ervan uitgaan dat met deze speaker al het geluid tussen 55 Hz en 20.000 Hz probleemloos kan worden weergegeven. Het vermogen van de JBL Xtreme 3 is met 5 Watt per speaker gestegen van 2 x 20 Watt naar 2 x 25 Watt. Als je twijfelt tussen een JBL Xtreme 2 aanbieding en een JBL Xtreme 3 aanbieding is dat geen doorslaggevend criterium om voor de JBL Xtreme 3 te kiezen.

Aansluitingen

De eerste modellen van een JBL Xtreme aanbieding waren uitgerust met een AUX ingang, USB poorten, Bluetooth en een ingebouwde microfoon. Daarmee kan via de speaker een telefoongesprek worden aangenomen. Al die ingangen zijn ook te vinden op de JBL Xtreme 3, maar die is uitgebreid met een USB-C aansluiting. Dat is een groot voordeel, want die aansluiting is minder kwetsbaar en je kunt er een accu met een hogere snelheid mee opladen. USB-C gaat de standaard worden waarmee alle mobiele apparaten moeten kunnen worden opgeladen.

JBL Xtreme aanbieding

Spatwaterdicht

Als een Bluetooth speaker meegenomen moet kunnen worden is het van het grootste belang dat ze niet kapot kunnen gaan doordat ze in contact komen met water, of in stoffige omgevingen. Bij de eerste modellen van de JBL Xtreme was er wel aandacht besteed aan spatwaterdichtheid, maar daar zat geen certificering bij. Deze apparaten moest je dus niet blootstellen aan regen, en ze mochten al helemaal niet worden ondergedompeld. Bij de JBL Xtreme 3 is die certificering er wel. Dit model heeft een IP67 certificering, wat betekent dat er geen stof kan binnendringen en dat hij tot een half uur ondergedompeld mag worden tot een diepte van een meter. Je kan deze JBL Xtreme 3 dus veilig meenemen naar het strand.

Voor- en nadelen

De producten uit de JBL Xtreme aanbieding hebben veel voordelen, maar ook een aantal nadelen. De voordelen zijn een lange accuduur, aangenaam krachtig geluid, ingebouwde microfoon, Bluetooth en AUX aansluiting, water- en stofdicht, koppelbaar met andere Bluetooth speakers, powerbank functie en de mogelijkheid om met meerdere devices tegelijk te verbinden. Nadelen zijn het hoge gewicht van meer dan 2 kilo en het feit dat de bijgeleverde JBL app geen mogelijkheid heeft om het geluid met een equalizer aan te passen. Vooral bij de bassen is dat een gemis.

Conclusie, de beste JBL Xtreme aanbieding

De JBL Xtreme 3 aanbieding is een aantrekkelijk product voor avontuurlijke types, die er graag op uit trekken. Deze grote en zware draadloze speaker heeft voldoende accucapaciteit om een hele dag muziek af te spelen op een flink niveau. Met name de krachtige weergave van de lage tonen is een pluspunt van deze speaker. Hij heeft daarnaast tal van andere leuke extra’s, zoals de mogelijkheid om er je smartphone mee op te laden, en het feit dat hij stof- en waterbestendig is. De prijs van deze grote speaker is pittig, maar in een JBL Xtreme aanbieding betaal je flink wat minder voor dit apparaat.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt