JBL Tuner aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Tuner aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Tuner aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Tuner aanbiedingen:

JBL Tuner aanbieding – draagbare DAB radio speaker

Als leverancier van populaire mobiele speakers was het een kwestie van tijd voordat JBL een nieuwe draagbare radio op de markt zou brengen. Dat zijn er meteen 2 geworden: de JBL Tuner 2 en de JBL Tuner XL. Het gaat hierbij niet alleen om een radio. De toestellen zijn voorzien van Bluetooth en kunnen daardoor de favoriete muziek die je op de playlist van je streamingdiensten hebt staan via je smartphone afspelen. Met de kwaliteit van de radio zit het bij een JBL tuner aanbieding wel goed. Want beide modellen ondersteunen zowel de ontvangst van zenders in de FM band, als digitale radio via DAB en DAB+.

Geluidskwaliteit

Met de geluidskwaliteit van de speakers van JBL zit het doorgaans wel goed. Deze speakers zijn bekend om hun duidelijke weergave van de lage tonen. Bij de speakers wordt het geluid nauwelijks vervormd, ook niet als het geluid van de radio hard wordt gezet. JBL zegt dat de geluidskwaliteit van een apparaat uit een JBL Tuner aanbieding sterk verbeterd is ten opzichte van voorgaande modellen. Dat komt door toepassing van een nieuw ontwikkelde digitale geluidsprocessor. Het frequentiebereik van de speaker in de JBL Tuner 2 is 80 – 20.000 Hz en dat van de speaker in de grotere JBL Tuner XL is 70 – 20.000 Hz. Houd er rekening mee, dat deze tuners niet kunnen worden gekoppeld met Bluetooth JBL speakers.

JBL Tuner

JBL Tuner 2

De JBL Tuner 2 is de kleinste van de portable radio’s van JBL. Het is een langwerpig model dat op de lange kant rust. De speaker zit duidelijk zichtbaar aan de zijkant van deze portable radio. Vanaf een afbeelding is niet goed in te schatten hoe groot de radio precies is, maar uit de specificaties is te zien dat hij een lengte heeft van 18 centimeter, een diepte van 7 centimeter en een hoogte van 7 centimeter. Het is dus in werkelijkheid best een klein toestel. Daardoor is het des te opmerkelijker dat de speaker een vermogen heeft van 5 Watt. Deze radio kan dus best veel geluid produceren.

JBL Tuner XL

Op basis van de specificaties mag je concluderen dat de JBL Tuner XL een ware krachtpatser is in vergelijking met de JBL Tuner 2. Hij ziet er totaal anders uit, want de JBL Tuner XL staat rechtop. Op afbeeldingen lijkt hij niet groter dan een pakje sigaretten, maar dat klopt niet. In werkelijkheid is de JBL Tuner XL bijna 15 centimeter breed, 17 centimeter hoog en iets meer dan 10 centimeter diep. Deze JBL Tuner XL bevat een speaker die een vermogen kan leveren van liefst 10 Watt.

Gebruiksgemak

Bij het ontwikkelen van de JBL Tuner 2 en de JBL Tuner XL heeft gebruiksgemak een grote rol gespeeld. Dat komt tot uiting in de al eerder genoemde ondersteuning van Bluetooth voor het afspelen van muziek via andere devices. Maar ook in de bediening is er een aantal handige voorzieningen. Het aflezen van de radiostations gaat soepel dankzij een verlicht en duidelijk af te lezen display, waarop je door de lijst kunt scrollen. Er zijn 5 knoppen waar je zelf de favoriete radiozenders onder kunt stoppen. Je kunt bij deze JBL Tuner 2 ook gebruik maken van een AUX ingang om muziek via een kabel af te spelen.

JBL Tuner aanbieding

Onderweg met een JBL Tuner aanbieding

Zowel de JBL Tuner 2 als de JBL Tuner XL zijn voorzien van een accu. Die heeft bij de JBL Tuner 2 een capaciteit van 2000 mAh. Dat is voldoende om de radio 8 uur achtereen te gebruiken. Het opladen duurt 3,5 uur. De JBL Tuner XL heeft een grotere accu. Het opladen duurt ook hier 3,5 uur, maar dan kun je de radio 15 uur achtereen gebruiken. Beide modellen zijn redelijk bestand tegen water. Het is niet de bedoeling dat ze worden ondergedompeld, maar een beetje regen kan geen kwaad.

Verpakking

Een kenmerk van de verpakking van een JBL apparaat is, dat die altijd bijzonder luxe is uitgevoerd. Ook bij een JBL Tuner aanbieding is dat het geval. Je vindt in de doos uiteraard de radio, maar ook een USB kabel, een handleiding en het garantiebewijs. Opmerkelijk genoeg wordt bij deze JBL Tuner aanbieding ook een adapter geleverd. Die kun je gebruiken om de accu op te laden en om naar de radio te luisteren. Bij de meeste andere apparaten van JBL moet je zelf nog een adapter aanschaffen.

Conclusie, de beste JBL Tuner aanbieding

Als je op zoek bent naar een kleine tuner voor thuis en onderweg is een JBL Tuner aanbieding een interessante optie. Wat deze apparaten vooral aantrekkelijk maakt is, dat je ze via Bluetooth ook kunt gebruiken om er muziek vanaf je smartphone op af te spelen. Stel je niet te veel voor van het volume dat door deze apparaten kan worden geproduceerd, want om echt veel geluid te kunnen maken zijn ze gewoon te klein. Desondanks zijn het leuke apparaten, die dankzij DAB en DAB+ radio in een perfecte kwaliteit kunnen weergeven.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt