JBL Soundbar aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL soundbar aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL soundbar aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL soundbar aanbiedingen:

JBL Soundbar aanbieding – De beste soundbars

Het was een kwestie van tijd voordat JBL, een gevestigd Amerikaans bedrijf voor audiosystemen, een JBL Soundbar aanbieding zou lanceren. Het bedrijf heeft het meteen goed aangepakt, want er bestaan inmiddels 5 modellen. Het instapmodel is de JBL 5.1 Soundbar met een adviesprijs onder de € 400. Het topmodel is de JBL 9.1 Soundbar, die rond de € 1000 kost. De andere modellen zitten wat kwaliteit en prijs tussen deze twee systemen in. In een JBL Soundbar aanbieding kun je deze producten echter voor een veel lagere prijs krijgen. Houd daarom de bovenstaande aanbiedingen in de gaten.

Waarom een JBL Soundbar?

Er zijn diverse televisies die uitstekende luidsprekers hebben. Toch mag een film kijken op alleen een televisie wat ervaring betreft niet worden vergeleken met het kijken op een televisie met een soundbar. De perfecte weergave van het geluid met een JBL Soundbar voegt zoveel toe aan de beleving van de film. Bij het kijken naar een concert lijkt het met een soundbar alsof je zelf bij het concert aanwezig bent. Een voordeel van het kopen van een JBL Soundbar is, dat die kan worden gebruikt voor het afspelen van muziek. In feite vervangt de soundbar dus alle speakers in je huis.

JBL Soundbar

Design

Voor de liefhebbers van imposante geluidsboxen en een reusachtige toren met audioapparatuur zal het misschien even wennen zijn, maar toch kan ook een JBL Soundbar bijdragen aan de uitstraling van je woonkamer. De systemen hebben een mooie strakke donkergrijze kleur, die niet meteen in het oog springt. De speaker grills stralen een zekere stijl uit. De strakke vormgeving wordt compleet door de mooi afgeronde zijkanten. Een bijzonder detail van de JBL Soundbar is, dat de 2 achterspeakers losgekoppeld kunnen worden voor een nog betere geluidservaring. Deze speakers worden met behulp van Bluetooth aangestuurd en zijn voorzien van een accu.

Techniek

De manier waarop de achterspeakers bij de JBL 9.1 Soundbar aan het systeem zijn gekoppeld is bijzonder, want dat is een magnetische koppeling. Deze speakers kunnen 60 Watt leveren. Je moet niet vergeten om ze na het kijken van een film weer terug te zetten op hun docking plek, want anders wordt de accu niet opgeladen. Dat de JBL 9.1 Soundbar voldoende power heeft blijkt ook uit de enorme woofer. Die heeft een doorsnede van 10 inch, ofwel 25 centimeter. De JBL 9.1 Soundbar kan volgens de officiële opgave meer dan 800 Watt vermogen leveren, waarvan de woofer er 300 voor zijn rekening neemt.

Opstelling

De JBL 9.1 Soundbar is een 5.1.4 systeem, wat wil zeggen dat er 5 speakers zijn. Je krijgt 4 speakers die omhoog gericht zijn en een subwoofer voor de lage tonen. Als de speakers zijn geplaatst en aangesloten wordt de soundbar aangesloten op het internet. Je zal zien dat de software meteen een update krijgt naar de meest recente versie. Je kunt vanaf dat moment via Bluetooth met Chromecast of Airplay al muziek afspelen. Om ook films op televisie te kunnen kijken zijn er een in- en uitgang voor HDMI. Ook heb je de beschikking over enkele USB aansluitingen. Het bedienen van de JBL Soundbar wordt gedaan met behulp van een afstandsbediening.

JBL Soundbar aanbieding

Ultieme beleving

Voor welk systeem je ook kiest; aan alles is te merken dat JBL zich duidelijk richt op het verbeteren van de beleving van het televisie kijken. Dat lukt prima met de systemen, ongeacht of je nu hebt gekozen voor de JBL 5.1 Soundbar 5.1, de JBL 9.1 Soundbar, of één van de andere modellen. Vooral tijdens de spannende momenten, bijvoorbeeld als er in de film sprake is van natuurgeweld of grote vechtpartijen, zorgt de Soundbar JBL ervoor dat het geluid echt een extra dimensie toevoegt aan het kijkgenot.

Muziek streamen

Het is een bewuste keuze om in de Soundbar JBL geen faciliteiten op te nemen voor het streamen van muziek. Iedereen doet dat al vanaf zijn smartphone of tablet, dus die optie zou niets toevoegen aan de JBL Soundbar. Het wordt aanbevolen om de losse speakers tijdens het streamen terug te zetten op het docking station. Dan worden ze weer opgeladen voor het kijken naar een volgende film. Vanaf die plek zal de gestreamde muziek bovendien prima klinken. De kwaliteit van het streamen van muziek is met een JBL Soundbar uitstekend, zoals je mag verwachten. Het maakt niet uit of je naar een radiostation luistert of via een streamingdienst met je eigen muziek.

Conclusie

JBL is er in geslaagd om de befaamde kwaliteit van de speakers van het bedrijf ook in de JBL Soundbar in te bouwen. Vooral de voortreffelijke wijze waarop de lage tonen worden weergegeven is indrukwekkend. Gelukkig is de prijs van de JBL Soundbar niet extreem hoog, zelfs niet als je het topmodel, de JBL 9.1 Soundbar, wilt kopen. Voor extra voordeel kun je gebruik maken van een JBL Soundbar aanbieding. Op deze website is te zien bij welke leverancier op dit moment voor de laagste prijs een JBL Soundbar wordt verkocht. Vooral tijdens de acties rond Black Friday.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt