JBL Reflect aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Reflect aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Reflect aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Reflect aanbiedingen:

JBL Reflect aanbieding – in ear sport oordopjes

Tussen de vele modellen oordopjes die JBL maakt is er voor sporters de serie JBL Reflect gelanceerd. Het kenmerk van deze oordopjes is, dat het in-ear dopjes zijn met een opvallend krachtig geluid. Van deze oordopjes mag je een lange accuduur verwachten, ruisonderdrukking en een uitstekende waterbestendigheid. De modellen uit deze JBL Reflect aanbieding vallen in het hogere segment, maar dat was al duidelijk vanwege de actieve ruisonderdrukking in de oortjes. De serie bestaat uit vier modellen: de JBL Reflect Flow, JBL Reflect Mini, JBL Reflect Flow Pro en de JBL Reflect Mini NC.

Op zoek naar de beste JBL Reflect aanbieding van dit moment? Bekijk dan het bovenstaande overzicht met alle actuele JBL Reflect aanbiedingen die op dit moment geldig zijn.

JBL Reflect aanbieding

Uitvoeringen

Bij de JBL Reflect aanbieding kun je in feite kiezen uit 2 modellen: de JBL Reflect Flow en de JBL Reflect Mini. Beide zijn in 2 uitvoeringen beschikbaar. Bij de JBL Reflect Flow Pro uitvoering krijg je als extra de beschikking over een aantal aanvullende features, zoals actieve onderdrukking van omgevingsgeluid en een technologie om belangrijke geluiden uit de omgeving wel te blijven horen. Bij de NC versie van de JBL Reflect mini staat NC voor Noise Cancelling. De JBL Reflect Flow is bedoeld voor tijdens het sporten. De JBL Reflex Mini is ook comfortabel voor dagelijks gebruik.

Geluidskwaliteit

De oordopjes van JBL staan bekend vanwege hun geweldige geluidskwaliteit, al is dat natuurlijk een kwestie van smaak. In elk geval is het kenmerkende krachtige basgeluid ook met deze oortjes uitstekend te horen. Desondanks kun je er ook de triangel in een klassiek concert prima mee horen. Het volledige spectrum aan muziek komt goed tot zijn recht. Dat de lage tonen nogal krachtig zijn is vooral voor sporters eerder een voordeel. Zij kunnen door een juiste muziekkeuze met een opzwepende bas- en ritmesectie juist tot grotere prestaties worden gebracht. De goede kwaliteit van het geluid geldt voor alle modellen van de JBL Reflex aanbieding.

Vleugeltjes

Een kenmerk van de JBL Reflex modellen is, dat die bijna niets wegen. De JBL Reflex Mini is zo klein dat hij sowieso niet uit je oor kan vallen. De JBL Reflex Flow is wat groter, maar die is voorzien van speciale lipjes waarmee ze in je oor blijven zitten. Als je in de spiegel kijkt lijken het net vleugeltjes. Het draagcomfort van de JBL Reflex Flow is echter niet uitzonderlijk goed. Je krijgt bij de oortjes wel een paar tipjes om de pasvorm te vergroten en ook de vleugeltjes zijn in meerdere maten bijgevoegd. Desondanks zal niet iedereen het comfort van de JBL Reflex Flow prettig vinden. Gelukkig kun je dan kiezen voor de JBL Reflex Mini, want die past uitstekend.

Bediening

Als je voor het eerst gebruik maakt van een JBL Reflex aanbieding is het beslist nodig om de handleiding te raadplegen. Het bedienen is niet moeilijk, maar je moet wel even weten hoe alles werkt. Het meest handig is wellicht het gebruik van een spraakassistent, zoals Siri of de Google Assistant. Je geeft dan gewoon commando’s, bijvoorbeeld om de telefoon aan te nemen of het volume te verhogen. Besef wel, dat het aantal functie dat zonder gebruik van de spraakassistent beschikbaar is, een stuk kleiner is. Het verhogen en verlagen van het volume kan bijvoorbeeld alleen met behulp van het device waarop de muziek wordt afgespeeld.

JBL Reflect

Geavanceerde functies

Bij de Pro versie van een JBL Reflex aanbieding krijg je de beschikking over extra regelingen voor het geluid. TalkThru is een modus waarin de muziek meer naar de achtergrond wordt gedrongen zodra je met iemand telefonisch in gesprek bent. De Ambient Aware modus zorgt ervoor dat je de belangrijke omgevingsgeluiden mee krijgt. Dat is best veilig, want je hoort bijvoorbeeld andere sporters of verkeersdeelnemers op tijd aankomen. Met Active Noise Cancelling worden al die geluiden geneutraliseerd. Dat kan prettig zijn als je echt van de muziek wilt genieten.

Accu

Als de batterij van een JBL Reflex aanbieding helemaal is opgeladen kun je tot 10 uur muziek afspelen. Daarna zijn ze in de case nog 2 keer op te laden. De case is klein genoeg om in een broekzak mee te nemen. Die is voorzien van een USB-C aansluiting, zodat het opladen snel gebeurt. De oortjes zelf kun je in 2 uur volledig opladen. Als daar geen tijd voor is heb je de beschikking over een snellaad functie. Daarmee kan in 10 minuten tijd de accu voldoende ver worden opgeladen om er minimaal een uur muziek mee af te spelen.

Conclusie, de beste JBL Reflect aanbieding

De JBL Reflex aanbieding biedt keus uit 2 soorten oortjes, die beide uitstekend voldoen. Zowel de JBL Reflex Flow als de JBL Reflex Mini zijn oordopjes uit het middensegment. Wie daar waarde aan hecht kan kiezen voor de JBL Reflex Flow Pro en de JBL Reflex Mini NC met extra geluids- en comfortopties. JBL levert een app, waarmee de instellingen van deze oortjes op de persoonlijke voorkeuren kunnen worden afgestemd. Al met al is het een oordopje waar je veel plezier van kunt hebben, zowel tijdens als naast het sporten.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt