JBL Quantum aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Quantum aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Quantum aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Quantum aanbiedingen:

JBL Quantum aanbieding – JBL gaming headsets

Met een JBL Quantum aanbieding kun je alle kanten op. De JBL Quantum is een serie gaming headsets. Er zitten tussen de verschillende modellen uit deze serie best wat verschillen, maar er zijn ook veel overeenkomsten. De belangrijkste modellen zijn de JBL Quantum One, JBL Quantum 800, JBL Quantum 600 en de JBL Quantum 400. De eerste 2 genoemde modellen behoren tot de high end producten, met een pittige prijs. De andere modellen zijn wat minder kostbaar. Door gebruik te maken van een JBL Quantum aanbieding kun je met wat geluk voordelig een high end gaming koptelefoon kopen.

Overeenkomsten tussen de gaming headsets

Alle modellen in de JBL Quantum serie zijn gemaakt van lichtgewicht kunststof. Dat heeft zowel voor- als nadelen. De nadelen zijn dat de koptelefoons wat goedkoop aandoen en dat zich er nogal wat warmte in kan ontwikkelen. De pasvorm van de JBL Quantum is echter goed in te stellen en dat betekent dat deze gaming headsets comfortabel zijn om op te hebben. Zelfs als je de koptelefoon urenlang draagt zit hij nog prettig. Er wordt door JBL van uitgegaan dat deze koptelefoons niet meegenomen hoeven te worden. De schelpen zijn niet inklapbaar.

JBL Quantum

Geluidskwaliteit

Het frequentiebereik van alle koptelefoons loopt van 20 Hz tot 20 kHz. Door de lage impedantie is het niet nodig om het geluid te versterken. Ze kunnen met een 3,5 mm stereo jack op elk apparaat met een aansluiting voor een koptelefoon worden aangesloten en produceren dan voldoende geluid.

Microfoon

Voor gamen moet een microfoon beschikbaar zijn op een gaming headset. Die is bij de meeste modellen van de JBL Quantum serie weg te klappen voor als hij niet wordt gebruikt. Bij de JBL Quantum One kan de microfoon losgekoppeld worden om los op een tafel te worden gebruikt. De kwaliteit van het microfoongeluid is bij alle modellen ruim voldoende.

Breed inzetbaar

De JBL Quantum headsets zijn te gebruiken op alle bekende consoles, zoals de Playstation, Xbox One, Nintendo Switch en gewone PC Gaming computers. Eén van de meest populaire apps voor gamen is Discord. Dat bedrijf test of nieuw ontwikkelde headsets geschikt zijn voor gebruik met de app en een prettige game ervaring stimuleren. Als dat het geval is krijgt zo’n headset een certificering. Alle JBL Quantum gaming headsets zijn in het bezit van die certificering.

Instellingen

JBL heeft software ontwikkeld waarmee de modellen van JBL Quantum gaming headsets kunnen worden afgestemd op de persoonlijke voorkeuren. Deze software heet QuantumENGINE en die is via de website van JBL te downloaden. De software bevat een equalizer om klankkleur van het geluid aan te passen. Je kan bijvoorbeeld de bassen iets krachtiger maken. De verlichting van de headsets, zowel de intensiteit als de kleuren, zijn instelbaar met de Lightning optie. Er zijn ook mogelijkheden om de 3D-weergave van het geluid van de headset te wijzigen. Tenslotte kun je met deze software microfooninstellingen aanpassen, dus de sterkte waarmee je jezelf hoort praten.

JBL Quantum aanbieding

JBL Quantum One

Het topmodel bij de gaming headsets is de JBL Quantum One. In deze headset wordt gebruik gemaakt van Active Noise Reduction om achtergrondgeluid te neutraliseren. Dat kan best handig zijn, want bij zware games wordt de PC heet en kunnen de ventilatoren veel lawaai maken. Een bijzondere feature is de 3D QuantumSPHERE software. Die maakt gebruik van bewegingssensoren in de headset, en past het geluid aan op basis van de richting waarin je kijkt. Dat zorgt voor een zeer realistische beleving van de game. De Quantum One is voorzien van een USB-C aansluiting en bevat handige knoppen op de schelpen. Daarmee kun je het volume, de microfoon en de achtergrondreductie beïnvloeden. Een handige draaiknop zorgt voor de balans tussen chat en in-game geluiden.

JBL Quantum 800

Het grootste verschil tussen de JBL Quantum 800 en de JBL Quantum One is, dat er gebruik wordt gemaakt van andere 3D software. Die werkt bij de JBL Quantum 800 net even wat minder goed. Voor het overige is dit echt een high end gaming headset. Veel gamers zullen het aantrekkelijk vinden dat deze headset draadloos verbonden is met de console, in tegenstelling tot de JBL Quantum One. Die is met een kabel verbonden. Door die draadloze verbinding is de JBL Quantum 800 wat beter geschikt om ermee naar muziek te luisteren.

Conclusie

De JBL Quantum One en de JBL Quantum 800 zijn de topmodellen bij de gaming headsets. Dat betekent niet dat de Quantum 600 en de Quantum 400 slechte producten zijn, maar die hebben op sommige fronten net wat minder mogelijkheden. Het voordeel van de JBL Quantum 400 en de JBL Quantum 600 is, dat die minder duur zijn. Als je gebruik kunt maken van een JBL Quantum aanbieding is het extra voordelig om deze gaming headsets aan te schaffen. Op deze website kun je altijd zien welke JBL Quantum aanbiedingen er op dit moment lopen. Je hoeft dus nooit te veel te betalen, ongeacht welke JBL Quantum je ook wilt kopen.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt