JBL Pulse aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Pulse aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Pulse aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Pulse aanbiedingen:

JBL Pulse aanbieding – design speaker

Wie alleen een afbeelding ziet van een JBL Pulse aanbieding zal het product niet herkennen als een draadloze luidspreker. De producten uit de JBL Pulse serie zien er eerder uit als designverlichting voor in het interieur. JBL bewijst daarmee dat het bedrijf op eenzame hoogte staat in het ontwikkelen van producten die licht en geluid combineren en daarmee een nieuwe ervaring teweeg brengen. Tegelijkertijd moet worden gezegd dat de geluidskwaliteit van de JBL Pulse 4 en de JBL Pulse 5 ronduit verbluffend is. Wie op zoek is naar een opvallende en nuttige accessoire voor het interieur zal aangenaam verrast worden door een JBL Pulse aanbieding.

Portable speaker

De JBL Pulse is echter niet ontworpen als verlichting, maar als een Bluetooth speaker die bedoeld is om mee te nemen. Hij is voorzien van een krachtige accu, die voldoende energie heeft om de speaker tot wel 12 uur achtereen te gebruiken. Het binnenste van de speaker is uitstekend beschermd tegen het binnendringen van vuil en water. Hij is IP67 gecertificeerd. Dat betekent dat je de JBL Pulse gerust kunt meenemen naar het strand. Want zand en zelfs een buiteling in de zee hebben geen effect op deze luidspreker. Je zal bovendien door de lichteffecten veel belangstelling krijgen van de andere strandgangers.

JBL Pulse

Geluidskwaliteit

Naarmate er nieuwe modellen in de JBL Pulse serie verschenen is de geluidskwaliteit verbeterd. Er is vooral een duidelijk verschil tussen de JBL Pulse 3 en de JBL Pulse 4. Zoals mag worden verwacht is het geluid dat door de meest recent verschenen JBL Pulse 5 wordt geproduceerd het beste. De speaker is ontworpen om rondom perfect geluid te laten horen. Dat kan dankzij het JBL Original Pro-Sound systeem. Je zal merken dat ook deze serie speakers de typische rijke JBL bassen produceert, zonder dat dit ten koste gaat van de hogere frequenties. De geluidskwaliteit blijft goed, ook bij hogere volumes.

Vormgeving

De vormgeving van de JBL Pulse draadloze speakers is zeer in het oog springend. De luidspreker is gemaakt van een polycarbonaat, een soort kunstglas, waar LED’s in verwerkt zijn. De buitenkant is hoogglans, maar het materiaal is enigszins mat, waardoor je niet dwars door de speaker kunt kijken. Toch is goed te zien dat er veel aandacht is besteed aan de details van het apparaat. Het lijkt net of de bedieningsknop in het materiaal zweeft. De luidspreker zelf is totaal onzichtbaar. Alleen aan de boven- en onderzijde van het apparaat kun je nog zien dat het om een speaker gaat.

Hypnotiserende lichtshow

De meningen over de lichtshow die door producten in de JBL Pulse aanbieding wordt gegeven lopen uiteen. Dat zal afhangen van de lichteffecten die geselecteerd zijn. De één noemt het een campinglamp, en de ander raakt totaal gehypnotiseerd door de constant veranderende effecten van de LED’s. De patronen van de verlichting zijn in elk geval onvoorspelbaar en zonder er erg in te hebben zit je zomaar een hele tijd naar de lichteffecten van de speaker te kijken. Doordat de app keus biedt uit een groot aantal lichteffecten zal deze speaker annex lamp voor veel plezier zorgen.

JBL Pulse aanbieding

Koppeling met andere speakers

JBL heeft al jarenlang een systeem waarmee een Bluetooth speaker kan worden gekoppeld aan andere Bluetooth speakers van het merk. Ook alle JBL Pulse speakers zijn met zo’n systeem uitgerust. Wat vervelend is, is dat het systeem door JBL soms een upgrade krijgt, zonder dat er sprake is van compatibiliteit met de voorgaande systemen. In de praktijk betekent dit, dat je de JBL Pulse 4 en de JBL Pulse 5 wel kunt koppelen, maar het lukt niet om de JBL Pulse 4 en de JBL Pulse 3 te koppelen. In feite kun je alleen Bluetooth speakers met JBL Connect of JBL Partyboost met elkaar koppelen. Een JBL Connect speaker werkt dus niet samen met een JBL Partyboost speaker.

Waarom speakers koppelen

Het koppelen van meerdere JBL Pulse speakers is erg fijn als je een grote ruimte of een tuin in zijn geheel wilt voorzien van muziek. De speakers die gekoppeld zijn spelen dezelfde muziek synchroon af, waardoor je ze minder hard hoeft te zetten. Gekoppelde speakers veroorzaken daardoor minder geluidsoverlast. Als er slechts 2 speakers gekoppeld zijn kun je met de app de ene speaker instellen als het linkerkanaal en de andere als het rechterkanaal. Dat zorgt voor een optimale stereo weergave.

Conclusie, de beste JBL Pulse aanbieding

Een JBL Pulse aanbieding kan voor veel plezier zorgen. De speakers zijn netjes afgewerkt en je kunt zien dat het kwalitatief uitstekende producten zijn. De geluidskwaliteit is opvallend goed. Met een accu voor 12 uur gebruik is deze speaker ook ideaal voor gebruik buitenshuis en op vakantie. Als je al een JBL Pulse speaker hebt, die gekoppeld moet worden met een nieuwe JBL Pulse speaker, is het goed om te controleren of beide speakers over JBL Partyboost of JBL Connect beschikken. Als dat niet zo is kunnen de speakers niet worden gekoppeld.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt