JBL Partybox aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Partybox aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Partybox aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Partybox aanbiedingen:

JBL Partybox aanbieding – voor de beste feestjes

Voor echte feesten heeft JBL de Partybox serie ontworpen. Dat is een reeks zware geluidsboxen met vermogens die variëren van 100 Watt tot meer dan 1.000 Watt. De JBL Partybox onderscheidt zich met name door de prima afwerking en de professionele uitstraling. De kleinste modellen zijn de draagbare JBL Partybox on-the-go en de JBL Partybox 100, maar de wat zwaardere JBL Partybox 300 en zijn opvolger, de Partybox 310 zijn de meest populaire producten in deze serie. Voor echt grote feesten kun je een JBL Partybox 1000 gebruiken. Een JBL Partybox aanbieding is meer dan alleen een krachtige speaker, want hij zorgt ook voor een spectaculaire lichtshow.

Behuizing

De producten uit een JBL Partybox aanbieding zijn ontwikkeld voor heavy duty gebruik. Desondanks is de afwerking verzorgd, met een strakke zwarte kunststof buitenkant, die fraai is afgerond. De speakers zitten achter een zwart metalen rooster. Het gewicht van deze speakers is groot. Bij de JBL Partybox 300 en de JBL Partybox 310 moet je rekenen op meer dan 17 kilo. Dat zijn dus geen geluidsboxen die je zomaar even onder de arm meeneemt naar een feest. De behuizing heeft daarom aan de achterzijde twee wieltjes en aan de bovenzijde een uitschuifbaar handvat. Je kan de JBL Partybox daarmee als een trolley verplaatsen.

JBL Partybox

Statief

De meest gebruikte manier waarop een JBL Partybox aanbieding wordt gebruikt is rechtop, met de smalle zijde als onderkant. Hij kan echter ook prima overdwars worden gebruikt. Aan alle zijden zijn beschermende rubberen doppen gemonteerd, die voorkomen dat de JBL Partybox vuil wordt of beschadigt. Als de speaker op een podium moet worden getild kan dat met behulp van handvatten aan de boven- en de onderzijde. Om deze JBL Partybox op een speaker statief te plaatsen moet de afdekplaat aan de onderzijde worden verwijderd. Dat is niet moeilijk. Je ziet dan het gat, waar het speakerstatief in wordt geschoven.

Spatwaterbestendig

In tegenstelling tot de meeste andere JBL draadloze speakers is een JBL Partybox aanbieding minder goed bestand tegen water. Hij heeft een IP4X certificering. Dat betekent dat de knoppen zijn beschermd door middel van rubberen afdekplaatjes en dopjes. Ook de kabels zijn beschermd. Het is echter niet verstandig om de JBL Partybox voor langere tijd in de regen te laten staan, want hij is echt niet goed waterdicht. De IP4X spatwaterdichtheid is ook alleen geldig als de speaker rechtop staat. Het zal voor zich spreken dat je deze speaker niet mag schoonmaken met behulp van een tuinslang.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de JBL Partybox, met een frequentiebereik van 45 Hz tot 20kHz, voldoet meer dan aan de verwachtingen. JBL staat bekend vanwege de krachtige bassen die door alle speakers worden geproduceerd, en bij de JBL Partybox serie is dat niet anders. Het geluid is goed uitgebalanceerd en de bassen klinken dankzij een basreflex opening natuurlijk. De JBL Partybox heeft als extraatje een Bass Boost knop, met 3 standen. Je kan de lage tonen dus aanpassen soort muziek. Pas er wel een beetje mee op, want in de hoogste stand zullen de glazen op de tafels staan te rinkelen. Je hebt ook de beschikking over 9 DJ-effecten.

JBL Partybox aanbieding

Lichtshow

Of je nu met een JBL Partybox On-the-go, een JBL Partybox 100 of een superzware JBL Partybox 1000 te maken hebt; het idee achter deze speakers is dat ze worden gebruikt tijdens feesten. Dat betekent dat de speakers een ingebouwde lichtshow hebben. Die bestaat niet uit een simpel knipperend ledje, maar een grote cirkel met LED’s rondom de woofers en 4 krachtige witte stroboscopen. De lichtshow rondom de woofers kan worden geselecteerd uit 5 voorgeprogrammeerde effecten, die synchroon lopen met de muziek. Met een JBL app zijn er nog veel meer lichteffecten te programmeren.

Voor- en nadelen

Als je besluit om gebruik te maken van een JBL Partybox aanbieding kom je in het bezit van een professionele speaker voor feesten. Je kan hem gebruiken als karaoke box, om live muziek te versterken en voor het versterken van muziek vanaf allerlei devices. Wat betreft aansluitingen heb je mogelijkheden genoeg met de JBL Partybox, maar hij heeft ook een aantal nadelen. De JBL Partybox is enorm groot en zwaar, en hij is behoorlijk aan de prijs. Het is jammer dat JBL geen kabels mee levert voor de audio-aansluitingen, en dat er geen professionele XLR-aansluiting beschikbaar is voor een microfoon.

Conclusie

JBL laat de concurrentie ver achter zich met de producten uit een JBL Partybox aanbieding. Het geluid dat door deze speakers kan worden verspreid is krachtig en van een uitstekende kwaliteit. Ook bij hoge volumes is er nauwelijks sprake van vervorming. Sterke punten van de JBL Partybox zijn de instelbare basversterking , de DJ-effecten en de professioneel uitziende lichtshow. Het is goed dat JBL eraan gedacht heeft om handvatten, wieltjes en beschermende materialen op deze speaker te monteren. Daardoor is hij ondanks zijn afmetingen en gewicht toch gemakkelijk mee te nemen naar een feest.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt