JBL oortjes aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL oortjes aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL oortjes aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL oortjes aanbiedingen:

JBL oortjes aanbieding – De beste oortjes

JBL is niet alleen bekend van de uitstekende kwaliteit van de Bluetooth speakers, maar ook van de JBL Bluetooth oortjes. Iedereen geeft tegenwoordig de voorkeur aan JBL draadloze oortjes. Het is misschien vervelend dat het nodig is om de accu van de oortjes regelmatig op te laden. Maar dat weegt niet op tegen de overlast van de snoertjes van oordopjes, die constant in de knoop gaan zitten of ergens achter blijven haken. Bij JBL heb je keus uit meerdere type draadloze oortjes. Eén van de bekendste is de JBL Tune 225 TWS. Die wordt regelmatig voor een gereduceerde prijs in een JBL oortjes aanbieding te koop aangeboden. Op zoek naar de beste JBL oortjes aanbieding van dit moment? Bekijk dan het bovenstaande overzicht met alle actuele JBL oortjes aanbiedingen die op dit moment geldig zijn.

Geluidskwaliteit

Net zoals bij de speakers van JBL zit het met de weergave van de lage tonen bij de JBL oortjes wel goed. Eigenlijk was dat ook wel te verwachten bij de JBL Tune 225 TWS, want die behoort tot de serie producten uit de Pure Bass serie. Aangezien de midden- en hoge tonen ook correct en in een juiste balans worden weergegeven, kan de conclusie zijn , dat deze JBL draadloze oortjes wat betreft de geluidskwaliteit een goed product zijn. Dat is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Het geluid kan alleen maar goed zijn als de pasvorm van de oordopjes in orde is.

JBL oortjes aanbieding

Accu

Het opladen van de JBL draadloze oordopjes wordt in de case gedaan. Die oplaadcase is eigenlijk een powerbank, die voldoende energie bevat om de JBL draadloze oortjes 4 keer op te laden. Als de oortjes zelf opgeladen zijn kunnen ze ongeveer 5 uur worden gebruikt. Zowel het opladen van de oplaadcase met een USB-C aansluiting, als de oortjes gaat behoorlijk snel. Het helpt uiteraard als je de JBL bluetooth oortjes meteen na het dragen weer opbergt in de oplaadcase. In dat geval beschik je bijna altijd over opgeladen oordopjes. Om te voorkomen dat je het linker- en rechter oortje verwisselt in de case hebben die een klein rood en blauw stipje op de behuizing.

Uiterlijk

Het is niet te vermijden dat je kunt zien dat iemand JBL draadloze oordopjes draagt. Bij de JBL oortjes houdt dat in dat er een klein staafje uit je oren steekt, maar dat is niet overdreven groot. De oortjes zelf hebben een klein knopje waarmee ze kunnen worden bediend. De functionaliteit van het knopje is beperkt. Want je kunt alleen het afspelen van een nummer pauzeren en het spelen weer hervatten. Ook is het mogelijk om een nummer over te slaan. Maar je kunt met het knopje niet het volume wijzigen. Dat moet op het aangesloten Bluetooth device gebeuren. Dit is niet handig.

Verbinding

Een nadeel van de eerste generaties Bluetooth oortjes was, dat ze gemakkelijk de verbinding met het aangesloten device verloren. Bij de JBL Bluetooth oortjes is er geen sprake van het verlies van de verbinding. Zodra de oortjes worden ingedaan maken ze binnen een paar seconden verbinding met de smartphone en die verbinding blijft zonder haperen in stand zolang de oortjes worden gedragen. Alleen als de accu uitgeput is zal de verbinding verdwijnen. Zelfs als er de eerste keer verbinding moet worden gemaakt met een device gaat dat vlekkeloos.

JBL oortjes

Noise cancelling

Er zijn JBL Bluetooth oortjes verkrijgbaar waarin van noise cancelling software gebruik wordt gemaakt. Dit is een prettig systeem als je in zeer rumoerige omgevingen bent, of als je muziek afspeelt met bijzonder zachte passages. Het prijsverschil tussen JBL draadloze oortjes met en zonder noise cancelling is echter behoorlijk groot. Bij JBL Bluetooth oortjes waarmee uitsluitend populaire muziek wordt afgespeeld is noise cancelling vrijwel nooit nodig. Vooral niet als het volledige frequentiebereik, van laag tot hoog, mooi is uitgebalanceerd. Als de oortjes een goede pasvorm hebben is het ook niet nodig om van actieve noise cancelling gebruik te maken.

Voor- en nadelen

Er zijn verschillen tussen de verschillende soorten JBL Bluetooth oortjes, maar globaal kan worden gezegd dat die zorgen voor een uitstekende muziekweergave. De pasvorm is voor de meeste mensen ook in orde. Een speelduur van meer dan 4 uur is voor de oortjes ruim voldoende, vooral als ze tussentijds in de case kunnen worden bijgeladen. Er zitten duidelijke lampjes op de oortjes, zodat je de status kunt zien. Jammer genoeg is het volume niet te regelen met een knopje op de oortjes. Desondanks bieden de JBL Bluetooth oortjes meer dan waar voor hun geld.

Conclusie, de beste JBL oortjes aanbieding

Voor een JBL oortjes aanbieding is er keus uit diverse modellen. De exemplaren die in het topsegment vallen zijn uitgerust met noise cancelling, maar daar betaal je best veel geld voor. De oortjes in het middensegment presteren ook meer dan gemiddeld goed. Als je gebruik wilt maken van een JBL oortjes aanbieding is het goed om deze website in de gaten te houden. Selecteer eerst het gewenste model en kijk dan bij welke aanbieder die het goedkoopst is. Voor spectaculaire kortingen in een JBL oortjes aanbieding moet je wachten op Black Friday.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt