JBL Link aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Link aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Link aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Link aanbiedingen:

JBL Link aanbieding – portable speakers

De slimme speakers die je in een JBL Link aanbieding kunt kopen zijn te onderscheiden in de JBL Link Portable en de JBL Link Music. De JBL Link portable is wat kleiner dan de Music versie en wordt gevoed met een adapter, maar verder zijn de beide speakers vrijwel identiek. Daarom wordt in deze beschrijving alleen de JBL Link Portable behandeld. Zoals je van slimme speakers mag verwachten zijn deze producten technisch van alle gemakken voorzien. Hij heeft wifi en Bluetooth, geïntegreerde Chromecast, Apple Airplay 2, spraakbediening en smart bediening. Na het aanzetten kun je er meteen mee aan de slag, dankzij Plug & Play functionaliteit.

In gebruik nemen

Als je de JBL Link Portable hebt gekocht wordt hij in een luxe verpakking geleverd, iets wat geldt voor alle JBL producten. In de doos zit uiteraard de speaker, maar ook een magnetisch dockingstation en een aansluitkabel. Om de speaker in gebruik te nemen zet je het dockingstation neer, sluit het aan met het kabeltje, en zet de speaker op het dockingstation. De ingebouwde accu zal meteen beginnen op te laden. Zodra je de speaker aanzet word je verwelkomd door de stem van de Google Assistant, die je begeleidt door het installatieproces. De speaker heeft geen eigen bedieningsapp.

JBL Link aanbieding

Muziek selecteren

In principe is de JBL Link volledig te bedienen met de Google Assistant. De gebruikelijke commando’s, zoals volume hoger of lager werken prima. Een enkele keer is het echter handiger om de smartphone of een tablet te gebruiken. De Google Assistant gebruikt de Nederlandse versie. Het is soms lastig om album titels en artiesten namen uit het buitenland te selecteren. Want daarvoor is het vereist dat je die namen in het Nederlands uitspreekt. In die gevallen is een streamingdienst, zoals Spotify, een snelle en handige methode om een afspeellijst te maken.

Geluidskwaliteit

Omdat het bij de JBL Link Portable om een kleine speaker gaat heb je wellicht niet de hoogste verwachtingen van de geluidskwaliteit. De ronde speaker heeft een diameter van 9 centimeter, is 17 centimeter hoog, en weegt 730 gram. Toch klinkt hij verbluffend goed. Wat het meest opvalt is, dat het geluid aan alle kanten goed te horen is. Dit wordt JBL 360 graden Pro Sound genoemd. Het vermogen is 20 Watt, genoeg voor een flinke ruimte. Het frequentiebereik loopt van 60 Hz tot 20kHz, ruim voldoende voor een rijke weergave van allerlei muziekgenres.

Waar wordt de JBL Portable Link gebruikt?

Deze kleine oplaadbare speaker is ideaal om overal in huis te gebruiken. Hij kan vanwege het 360 graden Pro Sound systeem op een tafel midden in een ruimte worden gezet. Iedereen kan dan de muziek goed horen. Deze speaker is handig om in de keuken te gebruiken tijdens het koken, of om hem mee te nemen in de badkamer. Doordat hij oplaadbaar is voldoet hij ook prima als luidspreker in de tuin of onderweg tijdens een vakantie. Als de accu is opgeladen kan de JBL Portable Link 6 tot 8 uur worden gebruikt. Dat is lang genoeg voor verreweg de meeste situaties.

JBL Link

Behuizing

De JBL Link Portable heeft een mooie afwerking. Het materiaal aan de buitenzijde van de speaker is van stof. Op de speaker zit een aansluiting om hem op te laden voor situaties waarbij je het dockingstation niet bij de hand hebt. Hij heeft uiteraard ook een Powerknop. Die zit aan de achterzijde. Onder die knop zit een knopje waarmee de interne microfoon kan worden uitgeschakeld. Dat kan handig zijn als je niet wilt dat iemand de stembediening per ongeluk gebruikt. Bovenop de speaker zitten de voor JBL gebruikelijke bedieningsknoppen voor het volume, Bluetooth, Play en Pauze, en de knop voor het activeren van de Google Assistant.

Waterdicht

De JBL Link Portable is bedoeld voor gebruik in en om huis, en om hem mee te nemen. Het kan dan voorkomen dat je in een regenbui verzeild raakt. Voor de JBL Link is dat geen probleem, want die heeft een IPX7 certificering voor waterdichtheid. Het is zelfs geen probleem als de speaker een keer in het bad valt en volledig ondergedompeld wordt. Je moet hem alleen niet te lang in het water laten liggen. Naast waterdicht is deze speaker ook tamelijk goed bestand tegen vuil en stof.

Conclusie, JBL Link aanbieding

De JBL Link Portable is een mooie kleine draadloze speaker met veel functionaliteit voor gebruik in huis en onderweg. De speaker kan worden gekoppeld met andere speakers en heeft multiroom functionaliteit. Bij een draadloze speaker met zoveel mogelijkheden kun je eigenlijk geen miskoop doen. Om de JBL Link Portable of de JBL Link Music voordelig aan te schaffen maak je gebruik van een JBL Link aanbieding. Op deze website staat een overzicht van verkooppunten die deze speaker nu in de aanbieding hebben. Als je zoekt naar een extreem goede JBL Link aanbieding moet je nog even geduld hebben en wachten op Black Friday aan het einde van november.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt