JBL Horizon aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Horizon aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Horizon aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Horizon aanbiedingen:

Alles over de JBL Horizon aanbieding

Door gebruik te maken van een JBL Horizon aanbieding kom je in het bezit van een wekker radio met talloze extra functies. De JBL Horizon, die het eerste uitkwam, was al spraakmakend, maar de JBL Horizon 2 werd voorzien van digitale radio. Je hebt dan dus de keus om wakker te worden met je favoriete radiostation, met muziek die via Bluetooth gestreamd wordt vanaf één van je devices, of simpelweg doordat er één van de andere gekozen alarmen afgaat. De JBL Horizon is een stijlvol apparaat om te zien. Het misstaat met zijn moderne uitstraling in geen enkele slaapkamer. Profiteren van een JBL Horizon aanbieding? Bekijk de huidige JBL Horizon aanbiedingen in het overzicht bovenaan deze pagina.

Eigentijds

Bij het ontwikkelen van een nieuw type wekker radio werd elke gedachte aan een duf radiootje met digitale cijfers verbannen. De JBL Horizon moest een apparaat worden met een fantastische geluidskwaliteit, dat ondersteuning zou bieden aan de moderne mens. Dat is gelukt, want de wekker radio is beslist een opvallende verschijning. Hij heeft wel iets weg van een gekleurde autoband, met een fraai uitziende wieldop. Centraal staan nog wel steeds digitale cijfers, maar daar is niets oubolligs meer aan. Toch is het vooral de ingebouwde techniek die deze JBL Horizon aanbieding de moeite waard maakt. Want je kunt wakker worden op de manier zoals jij dat wilt.

JBL Horizon

Groot display

Het display van de JBL Horizon geeft alle informatie die je nodig hebt bij het wakker worden. Je ziet hoe laat het is wat de dag en datum zijn. Als er een radiostation op staat kun je dat in het display zien. Het display is niet storend helder. Dat komt doordat de JBL Horizon sensoren heeft, waarmee de lichtsterkte van het LCD display wordt afgestemd op het licht uit de omgeving. Midden in de nacht schijnt het display zwak, maar als het ochtend is en de zon al je slaapkamer binnen schijnt is het display goed helder. Het is dus altijd goed afleesbaar.

Geluidskwaliteit

JBL is vooral bekend vanwege de uitstekende luidsprekers die door het bedrijf worden gemaakt. Dat is te horen aan de wekker radio. De speaker in de JBL Horizon kan beslist niet groot zijn, want het apparaat is vrij klein. Toch is de JBL Horizon waarschijnlijk de wekker radio met het beste geluid die er verkrijgbaar is. Het is een meevaller dat dit apparaat nu als JBL Horizon aanbieding verkrijgbaar is. De JBL Horizon biedt de mogelijkheid om met je favoriete muziek in slaap te vallen en ermee op te staan. Bij de JBL Horizon 2 kan worden gekozen uit digitale radiostations, FM radiostations en muziek die op een smartphone of tablet staat.

Meerdere wekkers

In veel traditionele slaapkamers heeft elke partner een eigen wekker radio of wekker. Bij een JBL Horizon aanbieding is dat niet meer nodig, want de ontwerpers zijn zo slim geweest om in deze wekker radio twee wekkers in te bouwen. Je kunt een alarm in de wekker radio dus laten afgaan voor jou en een ander voor je partner. Wie zijn partner niet wil storen bij het opstaan kan er ook voor kiezen om wakker te worden gemaakt met omgevingsverlichting. In dat geval schijnen felle LED’s op het moment waarop het alarm af moet gaan rondom de JBL Horizon. Het licht is fel genoeg om er wakker van te worden.

JBL Horizon aanbieding

Powerbank

Tegenwoordig gaat bijna niemand meer slapen zonder dat er een smartphone op het nachtkastje ligt. Een handige voorziening op de JBL Horizon is, dat deze wekker radio twee USB aansluitingen heeft, waarmee je smartphones kunt opladen. Je kunt dus de hele dag probleemloos je smartphone gebruiken, om hem ‘s-nachts met de JBL Horizon 2 op te laden. In de ochtend is hij dan weer klaar voor een hele dag gebruik.

Bediening

Bij het eerste model van de JBL Horizon was een reeks kleine bedieningsknoppen op een stijlvolle manier verwerkt in de behuizing. Daar zijn opmerkingen over binnengekomen, want deze JBL Horizon was in het donker vrij lastig te bedienen. Bij de JBL Horizon 2 kan de volledige bediening worden gedaan met 3 grote knoppen. Eén daarvan is een roterende bedieningsknop, die op een gebruiksvriendelijke wijze alle functies toegankelijk maakt. Je kan ermee alarmen instellen, de sluimer instellingen aanpassen, het volume controleren en de omgevingsverlichting in- en uitschakelen. De bediening van de JBL Horizon 2 is daardoor sterk vereenvoudigd.

Conclusie

De JBL Horizon en de JBL Horizon 2 zijn bij diverse winkels verkrijgbaar in een voordelige JBL Horizon aanbieding. Het grootste verschil tussen deze stijlvolle wekker radio’s is, dat de JBL Horizon 2 eenvoudiger te bedienen is en dat hij is voorzien van een ontvanger voor digitale radio. Omdat alle aanbiedingen van JBL op deze website worden verzameld kun je precies zien waar de favoriete versie van de JBL Horizon het meest voordelig wordt aangeboden. Wie op zoek is naar nog meer korting moet geduld hebben en wachten op Black Friday. Dat is de laatste weekend van november. Dan wordt op veel JBL apparatuur spectaculair veel korting gegeven.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt