JBL GO aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL GO aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL GO aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL GO aanbiedingen:

Belangrijk om te weten voor een JBL GO aanbieding

De JBL Go is de kleinste mobiele speaker die door JBL wordt gemaakt. Hij is bedoeld als upgrade van de luidspreker van de smartphone. Ondanks dat de geluidskwaliteit voor zo’n kleine speaker behoorlijk goed is, mag die niet worden vergeleken met andere speakers van JBL. De JBL Go was de eerste uit deze serie kleine speakers. Die is inmiddels niet meer leverbaar. Dat is niet erg, want de opvolgers, de JBL Go 2 en de JBL Go 3, zijn flink verbeterd ten opzichte van de JBL Go. Als je van een JBL Go aanbieding gebruik wilt maken moet je beide modellen goed vergelijken, want er zijn wat verschillen. Profiteren van een JBL GO aanbieding? Bekijk de huidige JBL GO aanbiedingen in het overzicht bovenaan deze pagina.

Algemene kenmerken

De JBL Go 2 en de JBL Go 3 zijn allebei even groot en krachtig. De speakers zijn 7,1 x 8,6 x 3,2 centimeter en wegen 185 gram. Bij beide modellen heeft de accu een capaciteit die groot genoeg is om de JBL Go 5 uren te kunnen gebruiken. Het opladen duurt 2,5 uur. Het vermogen van de JBL Go speaker is 3 Watt. Dat lijkt weinig, maar je zal merken dat er behoorlijk veel geluid uit het kleine apparaatje komt. Beide modellen zijn waterdicht. Dat wil zeggen dat ze niet kapot gaan als ze worden ondergedompeld. Ze kunnen water ongeveer een half uur tegenhouden.

JBL GO

Verschillen tussen JBL Go 2 en JBL Go 3

De JBL Go 2 en de JBL Go 3 zijn enkele jaren na elkaar verschenen. Dat is aan een aantal dingen te zien. Ten eerste de behuizing. Bij de JBL Go 3 is meer aandacht besteed aan het design. Hij heeft een behuizing met aan de buitenzijde speakerstof, voorzien van rubber elementen. Hij is ook voorzien van een riempje. Daardoor glijdt hij minder snel uit je handen. De geluidskwaliteit van de JBL Go 3 is beter dan van zijn voorganger. Hoewel het opgegeven vermogen identiek is, lijkt er wat meer volume uit de kleine speaker te komen. Ook het frequentiebereik van de JBL Go 3 is groter.

Bluetooth

De JBL Go 2 is voorzien van Bluetooth versie 4.1 en de JBL Go 3 heeft versie 5.1. Qua functionaliteit merk je daar niets van. Zoals bij alle draadloze speakers van JBL is het eenvoudig om een verbinding met een device te maken. Als die eenmaal tot stand is gebracht wordt de speaker de volgende keer meteen herkend. Het bereik is in alle gevallen maximaal 10 meter. Bij de JBL Go 2 kun je ook muziek afspelen via een AUX ingang. Die is bij de JBL Go 3 verdwenen.

Microfoon

De JBL Go 2 is voorzien van een geïntegreerde microfoon. Die te gebruiken om in combinatie met de smartphone telefoongesprekken te voeren. Ook kun je de microfoon gebruiken voor toepassingen als de Google Assistant of Alexa. Hoewel niet iedereen deze functionaliteit gebruikt is het jammer dat de microfoon niet terug te vinden is op de JBL Go 3. Voor beide speakers geldt, dat ze uitsluitend kunnen worden bediend met de knoppen op de speaker. Er is geen JBL app waarmee de geluidskwaliteit kan worden beïnvloed.

Accu

De accu heeft bij beide modellen uit een JBL Go aanbieding voldoende capaciteit. De speelduur wordt opgegeven als 5 uur, maar in de praktijk komt het regelmatig voor dat de speaker het langer volhoudt. Het opladen duurt 2,5 uur. Tijdens het afspelen is niet te zien hoe ver de accu al is ontladen of hoeveel speeltijd er nog overblijft. De enige indicatie dat de accu bijna leeg is, is dat het rode lampje op de JBL Go gaat knipperen. Het opladen van de JBL Go 2 gebeurt via een mini USB. De JBL Go 3 heeft een wat meer degelijke USB-C aansluiting. De kabels zijn bijgeleverd.

JBL GO aanbieding

Prestaties van de JBL Go 3

Het is goed te horen dat de JBL Go 3 een betere geluidskwaliteit produceert dan zijn voorganger. Bij de JBL Go 2 is het opgegeven frequentiebereik 180 Hz – 20 kHz en bij de JBL Go 3 is dat 110 Hz – 20kHz. Het geluid is bij de JBL Go 3 afkomstig uit een full range speaker. Voor de lage tonen is er een basradiator ingebouwd. Desondanks kun je met zo’n kleine speaker geen echte lage tonen horen. Het geluid is veel beter dan van een smartphone, maar haalt het niet bij de iets duurdere kleine speakers van JBL. Maar die passen weer niet in een jaszak.

Conclusie, de beste JBL GO aanbieding

Het is vooral afhankelijk van je eigen wensen of je gebruik moet maken van een JBL Go aanbieding voor het oudere of het nieuwere model. Het oudere model heeft een AUX aansluiting en een ingebouwde microfoon. Het nieuwere model klinkt beter, ziet er beter uit en is met behulp van een riempje gemakkelijk ergens op te hangen. Houd echter altijd in het achterhoofd dat het bij de JBL Go gaat om een speaker die ontworpen is voor geluid onderweg of op vakantie.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt