JBL Flip 6 aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Flip 6 aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Flip 6 aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Flip 6 aanbiedingen:

De JBL Flip 6 is flink verbeterd

De JBL Flip 6 speaker is alweer de zesde generatie van deze draadloze mobiele luidspreker. JBL heeft opnieuw een aantal verbeteringen weten te realiseren, maar hij heeft nog steeds de bekende kokervorm en hij is ook relatief laag geprijsd in vergelijking met de producten van sommige concurrenten. De JBL Flip 6 is leverbaar in het zwart. Dat is een populaire kleur, maar er wordt verwacht dat ook kleuren als blauw, grijs, rood en een camouflageprint beschikbaar komen. Een opvallend verschil met het vorige model is, dat het JBL logo minder groot op de behuizing staat. Profiteren van een JBL Flip 6 aanbieding? Bekijk de huidige JBL Flip 6 aanbiedingen in het overzicht bovenaan deze pagina.

Stofdicht

Een verbetering die de JBL Flip 6 speaker nog beter beschermt is dat hij nu stofdicht is gemaakt. Het vorige model was alleen waterdicht, waardoor er aan het strand vervuiling in de speaker kon komen. Op de lange termijn kon hij daardoor kapot gaan. Bij de JBL Flip 6 aanbieding is dat opgelost. De waterbestendigheid is identiek gebleven. Dat houdt in dat je de JBL Flip 6 rustig mee kan nemen onder de douche of in een flinke regenbui. Zelfs als hij in het zwembad rolt is dat niet erg. Hij mag alleen niet langer dan een half uur op een diepte van hooguit een meter onder water blijven.

JBL Flip 6 aanbieding

Handig onderweg

De rubber voet aan de onderzijde van de JBL Flip 6 is enigszins verbeterd, waardoor hij beter in zijn positie blijft staan. De rubber bescherming aan de beide zijden zorgt voor een iets betere bescherming tegen krassen. Om de JBL Flip 6 goed vast te kunnen houden is hij voorzien van een ingebouwde sportieve polsriem, die je tijdens het dragen als extra zekerheid om je pols kunt doen. Wat betreft afmetingen zijn er nauwelijks verschillen met de JBL Flip 5. Hij is 17,8 x 6,8 x 7,2 centimeter en weegt 550 gram.

Geluidskwaliteit

JBL staat bekend vanwege de uitstekende weergave van de bassen in de muziek. Bij de JBL Flip 6 is de grote ronde woofer verantwoordelijk voor de bassen en de middenfrequenties. Een tweeter maakt het spectrum in de hogere frequenties compleet. Het levert een uitstekend geluid op, met de kenmerkende sterke bas. De lage tonen worden, net zoals bij alle modellen van de JBL Flip, door middel van radiatoren versterkt. Als de JBL Flip 6 speaker op een flink volume wordt gezet is het trillen van die radiatoren goed te zien. Een prettige bijkomstigheid van de JBL Flip 6 is, dat het geluid vrijwel niet vervormt als het volume hoog wordt gezet.

Partyboost

Bij de JBL Flip 5 werd Partyboost geïntroduceerd. Dat is een systeem waarmee meerdere speakers gekoppeld kunnen worden om synchroon dezelfde muziek af te spelen. JBL heeft de gelegenheid voorbij laten gaan om het systeem zo aan te passen dat ook oudere modellen speakers aan dit systeem gekoppeld kunnen worden. Partyboost kan bij het gebruik van 2 identieke JBL Flip 6 speakers zo worden ingesteld, dat de ene speaker het linkerkanaal en de andere speaker het rechterkanaal van stereogeluid voor zijn rekening neemt. In alle andere gevallen is de weergave van de muziek van elke speaker in mono.

JBL Flip 6

Nieuwe App

Nieuw bij de JBL Flip 6 is de JBL portable app. Die is vrij simpel, maar kan voor een aantal functies worden gebruikt. Daardoor is de functionaliteit van de JBL Flip 6 enigszins uitgebreid ten opzichte van de eerdere modellen. De app kan worden gebruikt om met een simpele equalizer het geluid aan te passen en er kan een feedbacktoon worden ingeschakeld. De app wordt ook gebruikt om Partyboost aan te zetten. Uiteraard kunnen er met de app ook updates worden geïnstalleerd. Misschien dat JBL in toekomstige updates nog extra functionaliteit toevoegt.

Geen gadgets

Positief aan een JBL Flip 6 aanbieding is, dat deze erg gunstig is geprijsd ten opzichte van de producten van de concurrentie. Houd er echter rekening mee dat de JBL Flip 6 een eenvoudig apparaat is zonder gadgets. Deze speaker is niet geschikt om te worden gebruikt op een wifi netwerk, dus je kunt hem niet aansluiten op je thuisnetwerk. De JBL Flip 6 is ook niet voorzien van een geïntegreerde microfoon, dus systemen als Alexa en Google Assistant kunnen niet worden gebruikt. Ook is de accu niet geschikt om hem als powerbank te gebruiken. De JBL Flip 6 speaker is gewoon een product dat werkt en ideaal is voor het afspelen van muziek, overal waar je maar wilt.

Conclusie, de beste JBL Flip 6 aanbieding

Het is even zoeken, maar er zijn toch een aantal nuttige verbeteringen doorgevoerd op de JBL Flip 6 speaker. Dat heeft er niet toe geleid dat er in een JBL Flip 6 aanbieding meer voor moet worden betaald dan voor het vorige model. De geluidskwaliteit is uitstekend. De speaker is nu stof en waterdicht, zodat hij zonder bezwaar kan worden meegenomen naar het strand. Wie de stofdichtheid niet zo belangrijk vindt kan voordelig kiezen voor een bijna identieke JBL Flip 5 aanbieding, want die is na het verschijnen van de JBL Flip 6 aanzienlijk in prijs gedaald.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt