JBL Flip 5 aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Flip 5 aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Flip 5 aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Flip 5 aanbiedingen:

Verschillen met de voorganger

De JBL Flip 5 speaker is de opvolger van de succesvolle en populaire Flip 4. Wat betreft het uiterlijk is er slechts weinig veranderd aan deze mobiele draadloze speaker, maar intern zijn er de nodige aanpassingen gedaan. De geluidskwaliteit is verbeterd en het vermogen is gestegen naar 20 Watt. Met de accu volledig opgeladen kan deze JBL Flip 5 tot 12 uur worden gebruikt. Het belangrijkste is echter, dat deze JBL Flip 5 speaker gemakkelijk kan worden meegenomen. Hij is klein genoeg om hem in de hand te houden en met zijn ruim 500 gram licht genoeg om er geen last van te hebben.

Het zal voor JBL niet gemakkelijk zijn geweest om een opvolger te bedenken voor de JBL Flip 4 speaker, want die is ongekend populair. Gelukkig is dat model ook nog steeds verkrijgbaar in een JBL Flip aanbieding. Het meest opvallende verschil is, dat de geïntegreerde microfoon in de JBL Flip 5 verdwenen is. Waarom is niet duidelijk, want dat was een handige feature . Je kon immers via de speaker en Bluetooth met de smartphone bellen. Wat ook is verdwenen is de AUX aansluiting. Je kunt bij de JBL Flip 5 speaker dus alleen muziek afspelen via een Bluetooth verbinding. Profiteren van een JBL Flip 5 aanbieding? Bekijk de huidige JBL Flip 5 aanbiedingen in het overzicht bovenaan deze pagina.

JBL Flip 5

Accu

De JBL Flip 5 speaker is uitgerust met een krachtige accu. Die kan in 2,5 uur worden opgeladen met behulp van het bijgeleverde kabeltje. De plug die daarvoor wordt gebruikt is een USB-C, die steviger is dan de mini USB aansluitingen die op de voorlopers van dit model te vinden waren. JBL zegt dat de accu voldoende capaciteit heeft om de speaker 12 uur te gebruiken, maar dat is een optimistische inschatting. Misschien dat het lukt als muziek op een laag volume wordt afgespeeld. Maar bij wat hogere volumes is een gebruikstijd tussen 8 en 10 uur meer realistisch.

Geluidskwaliteit

Bij een JBL Flip 5 aanbieding gaat het om een product dat in eerste instantie bedoeld is om mee te nemen. Iedereen zal begrijpen dat het met een JBL Flip 5 speaker niet mogelijk is om alle nuances in je favoriete muziek te ontdekken. Desondanks is de geluidskwaliteit van de JBL Flip 5 speaker zeer acceptabel. JBL speakers zijn bekend vanwege hun diepe basgeluid, en dat kenmerk is ook bij de JBL Flip 5 terug te vinden. De hoge tonen zijn mooi helder. Desondanks lijkt het alsof de midden tonen bij hogere volumes enigszins verloren gaan. Het geluid wordt dan wat minder helder. Op zoek naar een JBL Flip 5 aanbieding? Bekijk alle actuele JBL Flip 5 aanbiedingen in het overzicht bovenaan deze pagina.

Bluetooth

Net zoals bij de vorige modellen wordt muziek afgespeeld door middel van een Bluetooth verbinding met een device, meestal een smartphone of een tablet. Er kunnen 2 devices tegelijk op de speaker worden aangesloten. De eerste keer verbinding maken is niet moeilijk. Je drukt op de pairing knop op de speaker en laat je device zoeken. Binnen een paar seconden verschijnt de speaker in de lijst met apparaten en kun je beginnen met muziek afspelen. Op de kwaliteit van de Bluetooth verbinding is niets aan te merken. Je kunt tot 10 meter bij de JBL Flip 5 speaker vandaan lopen zonder dat er storingen zijn.

JBL Flip 5 aanbieding

Partyboost

Een nieuwe feature op de JBL Flip 5 is Partyboost. Dat is een nieuw systeem van JBL waarmee in principe een oneindig aantal draadloze speakers kunnen worden gekoppeld, die allemaal dezelfde muziek afspelen. Als er 2 JBL Flip 5 speakers worden gebruikt kunnen ze bij stereo weergave elk één kanaal afspelen. De luisterervaring wordt daardoor vergroot. De vorige modellen van de JBL Flip speakers waren ook voorzien van een dergelijk systeem. Het is een beetje een teleurstelling dat Partyboost niet kan samenwerken met dat oude systeem. Je bent dus gedwongen om allemaal speakers met het nieuwe Partyboost systeem te gebruiken.

All weather gebruik

JBL zegt dat een JBL Flip 5 aanbieding bedoeld is voor klanten die op zoek zijn naar een allround draadloze speaker voor onderweg. Dat is terug te zien in het ontwerp, want de JBL Flip 5 speaker is bijzonder degelijk. Dankzij rubberen elementen op de behuizing kan de speaker flinke stoten weerstaan. De speaker heeft bovendien een IPX7 certificering voor waterbestendigheid. Een regenbui kan geen kwaad en je kunt de speaker ook zonder bezwaar meenemen onder de douche. Als hij in het water valt blijft hij ongeveer 10 seconden drijven. Daarna zinkt hij. Je moet hem niet te lang onder water laten, want daar kan de JBL Flip 5 niet tegen.

Conclusie, de beste JBL Flip 5 aanbieding

Bij een JBL Flip 5 aanbieding is de prijs vergelijkbaar met het voorgaande model, de JBL Flip 4. Wat betreft constructie en geluidskwaliteit zijn er de duidelijk verbeteringen doorgevoerd. Met name Partyboost is een leuke optie. Het is echter een gemis dat de JBL Flip 5 geen AUX aansluiting meer heeft en dat de microfoon is verdwenen. Desondanks is het een ideale speaker voor onderweg, tijdens een tuinfeest of om mee te nemen naar het zwembad.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt