JBL Flip 4 aanbieding – De beste JBL deals

Speaker producent JBL slaagt er al jaren in om kwalitatief hoogstaande draadloze mobiele speakers te maken en de JBL Flip 4 is daar een mooi voorbeeld van. Omdat dit artikel al een aantal jaren geleden is gelanceerd kun je regelmatig profiteren van een JBL Flip 4 aanbieding. Je haalt dan een product in huis waar je veel plezier van hebt, want met de JBL Flip 4 heb je altijd je favoriete muziek bij je. Deze speaker is gemaakt voor mobiel gebruik. Hij is robuust, stof- en waterdicht en gemakkelijk vast te houden. Door het strakke ontwerp is de JBL Flip 4 erg populair bij jongeren.

Bekijk de beste JBL Flip 4 aanbiedingen:

Luxe uitvoering

Wie gebruik maakt van een JBL Flip 4 aanbieding zal verrast zijn door de verpakking waarin deze speaker wordt geleverd. Het is een luxe afgewerkt doosje met een magneetsluiting. De JBL Flip 4 speaker zit comfortabel verpakt in een zwart schuimplastic bedje, en de verpakking bevat nog 2 losse doosjes. In de ene zit de handleiding en in het andere doosje zit de oplaadkabel. De JBL Flip 4 speaker is leverbaar in 6 kleuren. Dat zijn wit, zwart, blauw-groen, rood, grijs en blauw. Het zijn mooie opvallende kleuren, waarop het rode JBL logo uitstekend zichtbaar is. JBL Flip 4 aanbieding scoren? Bekijk dan het bovenstaande overzicht.

Draagbaar

De JBL Flip 4 is met recht een draagbare speaker. Met een hoogte van 60 millimeter, een breedte van 175 millimeter en een gewicht van iets meer dan een halve kilo neem je de speaker in je hand overal mee naartoe. Om te voorkomen dat hij op de grond valt zit er een handig riempje aan, dat je om de pols kunt doen. De JBL Flip 4 kan horizontaal en verticaal worden gebruikt, maar dan moet je wel oppassen. Als hij verticaal wordt neergezet moet de speaker op een stabiele ondergrond staan, want hij valt vrij snel om.

JBL Flip 4

Geluidskwaliteit

De JBL Flip 4 is voorzien van 2 kleine luidsprekers, die samen een vermogen hebben van 16 Watt. Dat is verrassend veel voor zo’n kleine speaker. Het geluid is mooi in balans, wat wil zeggen dat alle frequenties goed hoorbaar zijn. Opvallend, zoals bij alle speakers van JBL, is de krachtige weergave van de lage tonen. Ondanks dat de JBL Flip 4 erg klein is, kan hij als laagste frequentie 70 Hz weergeven. Dat is laag genoeg voor alle soorten muziek. De geluidsweergave is stereo en dat is te horen, maar alleen als de speaker horizontaal wordt neergezet.

Waterdicht

In de specificaties van een JBL Flip 4 aanbieding is te lezen dat de speaker geschikt is voor alle weersomstandigheden. Je kunt hem dus ook bij minder goed weer buiten gebruiken. Vuil en water hebben weinig effect op de speaker. Het is ook geen ramp als hij in het zwembad valt, maar je moet hem niet te lang onder water houden. In veel gezinnen wordt de JBL Flip 4 speaker gebruikt in de douche. Dat kan, want spatwater is geen probleem. Als je de speaker meeneemt als het hard regent zal hij ook niet kapot gaan.

Oplaadbaar

JBL heeft een JBL Flip 4 aanbieding voorzien van een behoorlijk krachtige accu. Het kost ongeveer 3,5 uur om die helemaal op te laden, maar dan kun je de JBL Flip 4 wel 12 uur achtereen gebruiken. Het wordt afgeraden om de speaker dan op maximaal vermogen te laten spelen, want in de praktijk blijkt de accu dan na iets meer dan 4 uur leeg te zijn. Maar dat zijn uitzonderlijke situaties, want als de speaker op vol vermogen wordt gebruikt is de kans dat je geluidsoverlast veroorzaakt erg groot.

JBL Flip 4 aanbieding

Extra features

Wat de JBL Flip 4 speaker extra aantrekkelijk maakt zijn de extra’s. De speaker heeft een geïntegreerde microfoon, die dankzij de Bluetooth koppeling met je smartphone ook te gebruiken is voor het voeren van telefoongesprekken. Het is zelfs mogelijk om de microfoon te gebruiken voor diensten als Siri en Google Now. Een andere handige extra is, dat je de speaker kunt koppelen met andere draadloze JBL Flip 4 speakers. Bij 2 speakers kan muziek nog beter in stereo worden afgespeeld, door elk kanaal toe te wijzen aan een JBL Flip 4. Extra speakers zijn handig om tijdens een feest muziek af te spelen. Er kunnen maximaal 100 speakers worden gekoppeld.

Conclusie, de beste JBL Flip 4 aanbieding

De JBL Flip 4 speaker is een mooi robuust product dat muziek in een goede kwaliteit kan weergeven. De koppeling via Bluetooth maakt de speaker universeel bruikbaar, maar je kunt er ook apparatuur op aansluiten met een 3,5 stereo AUX ingang, bijvoorbeeld om met behulp van een draaitafel vinyl platen te kunnen afspelen. De accu is krachtig genoeg om de speaker een hele dag te gebruiken. Wie op zoek is naar een mooie, eigentijdse draagbare en draadloze speaker voor een aantrekkelijke prijs, kan gebruik maken van een JBL Clip 4 aanbieding. De beste aanbiedingen van dit moment zijn op deze site te vinden.

Wil je een JBL Flip 4 aanbieding scoren? Of simpelweg op zoek naar een goedkope JBL Flip 4? Bekijk dat de beste JBL Flip 4 aanbieding van dit moment in het overzicht bovenaan deze pagina.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt