JBL Endurance aanbieding – De beste JBL deals

Ben je op zoek naar een JBL Endurance aanbieding? Dan ben je op de pagina op de juiste plek. In het onderstaande overzicht hebben we namelijk de beste JBL Endurance aanbiedingen van dit moment verzameld. Klik op de links en vindt direct de beste aanbieding per webwinkel.

Bekijk de beste JBL Endurance aanbiedingen:

JBL Endurance aanbieding – De beste sport oortjes

Om tijdens het sporten je favoriete muziek te kunnen horen en telefoongesprekken aan te kunnen nemen is er de JBL Endurance serie oordopjes. Bij deze oortjes is er speciaal aandacht voor de eisen van sporters. Een JBL Endurance aanbieding kun je meestal voor een redelijk bedrag aanschaffen, maar dat is afhankelijk van de versie die je wilt kopen. Er zijn namelijk meerdere JBL Endurance oordopjes verkrijgbaar, die specifiek voor sommige sporten zijn gemaakt. Er is onder anderen een JBL Endurance Sprint, JBL Endurance Jump, JBL Endurance Dive, JBL Endurance Run en JBL Endurance Peak.

Algemene kenmerken

Voor sporters is het erg belangrijk dat de oordopjes goed blijven zitten tijdens het sporten. Daarom heeft bijna elk model van de JBL Endurance serie een Powerhook, die de oordopjes in je oor vergrendelt. Een aantal van de modellen zijn voorzien van een nekband. Daardoor is het gemakkelijker om de dopjes even uit te doen, zonder dat je ze meteen hoeft op te bergen in de case. Hoewel er een JBL Endurance is die is ontwikkeld voor zwemmen, heeft bijna elk model een IPX7 certificering. Dat betekent dat ze waterdicht zijn en tegen regenbuien en zweet kunnen. De prijs van de modellen kan behoorlijk verschillen. In de duurdere modellen zitten meer features.

Op zoek naar de beste JBL Endurance aanbieding van dit moment? Bekijk dan het bovenstaande overzicht met alle actuele JBL Endurance aanbiedingen die op dit moment geldig zijn.

JBL Endurance aanbieding

Details

Om duidelijk te maken wat de verschillen tussen de uitvoeringen van een JBL Endurance aanbieding zijn worden hier van enkele modellen de specifieke kenmerken uitgelegd. Alle uitvoeringen worden voorzien van 3 opzetstukken. Daarmee kun je de voor jou optimale pasvorm selecteren. Ook is elk model uit de serie voorzien van een microfoon.

JBL Endurance Sprint

Het belangrijkste kenmerk van de JBL Endurance Sprint is, dat die de kleinste is in de serie. Hij is uiteraard voorzien van Bluetooth, maar heeft geen geïntegreerde MP3 speler. Ook zijn de oordopjes niet voorzien van geheugen. De batterijduur is maximaal 8 uur en het kost 2 uur om de accu volledig op te laden. De JBL Endurance Sprint heeft geen automatische pauze voor momenten waarop de oordopjes worden uitgedaan. Ook is hij niet voorzien van een Powerhook.

JBL Endurance Jump

De JBL Endurance Jump is vrijwel identiek aan de JBL Endurance Sprint. De enige extra’s die erbij worden geleverd zijn een Powerhook en een extra stabiele nekband. Een handige feature is, dat de muziek pauzeert als je de oordopjes uit het oor haalt. Dat is handig als je even wilt praten met andere sporters.

JBL Endurance Peak

De JBL Endurance Peak en zijn opvolger, de Peak 2, is een luxere versie in de JBL Endurance reeks. Bij deze oordopjes zit er geen draad meer tussen de oortjes. Dat heet True Wireless. Het betekent dat elk oordopje zelf een verbinding maakt via Bluetooth, en ze zijn dus volledig draadloos. In de JBL Endurance Peak is ook de automatische pauze ingebouwd. De levensduur van de accu is een stuk korter dan bij de Sprint en de Jump. Op zich is dat geen groot bezwaar, want ze kunnen in de case snel worden opgeladen. De case heeft een capaciteit voor 24 uur energie.

JBL Endurance Dive

De JBL Endurance Dive is een zeer speciaal model uit de serie oordopjes voor sporters. Hij is ideaal voor zwemmers. Net als de JBL Endurance Peak is hij True Wireless, waarbij elk oordopje verbinding maakt via Bluetooth. Als je aan het zwemmen bent werkt Bluetooth echter niet goed. Ten eerste heeft niet iedereen een smartphone die waterdicht is, maar een veel groter bezwaar is, dat Bluetooth het onder water niet doet. Als alternatief zou je een kabeltje kunnen gebruiken, maar dat gaat onder water snel kapot. Bij de JBL Endurance Dive is dit probleem opgelost door de oordopjes uit te rusten met intern geheugen en een MP3 spelers. Daardoor kun je dus ook naar muziek luisteren als er geen verbinding is met de smartphone.

JBL Endurance Run

De JBL Endurance Run is een versie uit de Endurance reeks die speciaal is ontwikkeld voor hardlopers. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale techniek, waardoor de oordopjes niet uit het oor kunnen vallen en ook geen pijn gaan doen. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je tijdens het sporten telefoontjes beantwoorden. Deze oordopjes zijn voorzien van een Fliphook, waarmee de oordopjes in en achter het oor passen.

JBL Endurance

Afstandsbediening

De oordopjes in een JBL Endurance aanbieding zijn allemaal voorzien van afstandsbediening op de oortjes. De functies verschillen per model. Bij de meeste oortjes kun je met de afstandsbediening de telefoon aannemen. Er zijn ook modellen waarbij je met de afstandsbediening op het ene oor de telefoon bedient en met die op het andere oordopje het volume regelt. Het gaat hierbij om touchpoints, zodat de waterbestendigheid niet in gevaar komt. Sommige modellen zijn ook leverbaar met Active Noise Reduction, maar dat gaat ten koste van de gebruiksduur van de accu. Alle audio instellingen van een JBL Endurance aanbieding kunnen door middel van een app worden beheerd.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt