JBL Clip aanbieding – De beste JBL deals

Sinds 2015 is de JBL Clip speaker verkrijgbaar. Dat is een draadloze speaker, die ideaal is om mee te nemen. Hij heeft een handige haak waarmee hij aan een tas, rugzak of kledingstuk vast te maken is. Het belangrijkste bij een speaker is echter het geluid en dat zit bij de JBL Clip wel goed. Het is super krachtig, vooral in aanmerking genomen dat de JBL Clip met 8,5 x 13,5 x 4,5 centimeter echt niet groot is. Hij weegt nog geen 250 gram en je zal dus geen last hebben van dit gewicht. Als je een kleine speaker voor onderweg zoekt is de JBL Clip aanbieding een serieuze optie.

Bekijk de beste JBL Clip aanbiedingen:

Leuk en stevig

De JBL Clip speaker geeft niet alleen voldoende en goed geluid, maar is ook een leuk ding om mee te nemen. De eerste modellen die door JBL werden gemaakt waren rond, maar de meest recente, de JBL Clip 4, heeft een ovale vorm met aan de bovenzijde een stevige karabijnhaak. Daardoor lijkt hij een beetje op een portemonnee of een kleine handtas. De JBL Clip 4 is leverbaar in 8 kleuren. De afwerking is van een stevige stof. De plek van de speaker is te herkennen aan het logo van JBL.

Waarvoor is een JBL Clip aanbieding bedoeld?

Aan de vorm en de kleuren van de JBL Clip is te zien dat het bedrijf een grote groep jongeren aan wil spreken met deze speaker. Zij zijn degenen die altijd hun favoriete muziek willen kunnen afspelen, graag een leuke speaker bij zich hebben, maar daar geen last van willen hebben. Dat is met de JBL Clip goed gelukt. Kinderen en jongeren zijn erg enthousiast over deze kleine speaker. Ze nemen hem overal mee naartoe: naar school, op het terras, op vakantie, onder de douche, etc.

JBL Clip

Waterdicht

Voor een kleine speaker die altijd wordt meegenomen en niet in een beschermhoesje wordt gedragen is het belangrijk dat hij tegen een stootje kan. Bij de JBL Clip aanbieding hoef je wat dat betreft nergens bang voor te zijn. De sterke behuizing heeft een IPX7 certificering, wat betekent dat vuil niet binnen kan dringen en dat de speaker tot een meter water kan overleven. Een flinke regenbui is geen bezwaar. Als de JBL Clip in het zwembad valt en niet dieper dan een meter zinkt zal hij daar geen last van hebben, als hij maar binnen een half uur weer op het droge wordt gebracht.

Sterke accu

De JBL Clip is vanaf de eerste versie uitgerust met een krachtige oplaadbare batterij. Die laat de speaker tot 10 uur muziek afspelen zonder dat hij weer moet worden opgeladen. Voor volledig opladen moet je even geduld hebben, want dat duurt ongeveer 3 uur. Het opladen gebeurt bij de recente modellen van de JBL Clip speaker met een USB-C kabeltje. Dat is veel steviger dan de micro-USB ingang, die op de modellen tot aan de JBL Clip 3 zaten. Het is jammer dat je tijdens het afspelen niet kunt zien hoeveel speeltijd er nog resteert. Daar is geen LED aanduiding voor en ook via Bluetooth is dat niet zichtbaar.

Geluidskwaliteit

Bij een kleine draagbare speaker mag je niet verwachten dat deze het volledige frequentiebereik dat in muziek wordt gebruikt kan weergeven. Toch presteren de JBL Clip 4 en zijn voorgangers opmerkelijk goed. Het frequentiegebruik is 100 Hz tot 20kHz en het volume dat de kleine speaker kan produceren is met 5 Watt imponerend. Het geluid is goed uitgebalanceerd, met een stevige bas, een heldere weergave van de middenfrequenties en beschaafde hoge tonen. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de bassen het bij hogere volumes een beetje laten afweten. Maar dan staat de speaker al zo hard, dat hij voor anderen best veel geluidsoverlast veroorzaakt.

JBL Clip aanbieding

Bluetooth

De bediening van de JBL Clip 4 is het meest handig met de knoppen op de speaker. Muziek is afkomstig van een device dat door middel van Bluetooth 5.1 met de speaker is gekoppeld. Meestal is dat een smartphone en dat betekent dat je eigenlijk vanaf elke geluidsbron muziek via de JBL Clip kunt afspelen. Het koppelen is eenvoudig en wordt duidelijk in de handleiding beschreven. Binnen 5 seconden kun je al muziek afspelen op de speaker.

Conclusie, de beste JBL Clip aanbieding

Voor wie altijd onderweg wil genieten van zijn muziek en niet een zwaar apparaat mee wil slepen is het aantrekkelijk om gebruik te maken van een JBL Clip aanbieding. Zowel de JBL Clip 3 als de JBL Clip 4 is uitstekend verkrijgbaar en met een JBL Clip aanbieding weet je zeker dat je daar niet te veel voor betaalt. Alle modellen van de JBL Clip zijn heel robuust en hebben een handige haak om de speaker ergens aan te bevestigen. Hij heeft een aangenaam en krachtig geluid, waar je tot 10 uur van kunt genieten. Al met al is de JBL Clip aanbieding een interessante speaker.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt