JBL Charge 4 aanbieding – De beste JBL deals

Op het gebied van draadloze speakers is de JBL Charge 4 op een aantal vlakken verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Maar vanwege het grote succes van de JBL Charge 3 zijn ook veel eigenschappen gelijk gebleven. Wat onmiddellijk opvalt is dat de JBL Charge 4 speaker een stukje groter is dan zijn voorganger. Daardoor weegt hij ook iets meer. Desondanks is het gewicht van bijna een kilo geen belemmering om met deze speaker op stap te gaan. Sterker nog, daar is deze speaker juist voor bedoeld. De accu heeft voldoende energie om de JBL Charge 4 speler meer dan 20 uur te gebruiken.

Bekijk de beste JBL Charge 4 aanbiedingen:

Geluidskwaliteit

Als je gebruik maakt van een JBL Charge 4 aanbieding haal je een luidspreker in huis met 30 Watt vermogen en een uitstekende geluidskwaliteit. Net zoals bij zijn voorganger valt het prachtige volle basgeluid op, ook als de speaker op een hoog volume wordt gezet. Dat gaat niet ten koste van de midden- en hoge tonen. Het lijkt er op dat technische verbeteringen ervoor hebben gezorgd dat de balans in het geluid over het volledige frequentiebereik wat beter in balans is. Dat maakt deze JBL Charge 4 speaker wat beter geschikt voor gebruik binnenshuis. Overtuigd en wil je een JBL Charge 4 kopen? Maak dan gebruik van een JBL Charge 4 aanbieding. Je bekijkt alle aanbiedingen in het bovenstaande overzicht.

Opladen van de accu

De accu heeft voldoende energie om de JBL Charge 4 speaker meer dan 20 uur op een flink vermogen te gebruiken. Het opladen gaat met de nieuwe USB-C aansluiting een stuk sneller dan bij de voorganger van dit model. Het duurt 4 uur om de accu volledig op te laden. De accu van deze JBL Charge 4 kan ook worden gebruikt als powerbank. Je kunt er onderweg dus je smartphone mee opladen. Dit gaat wel ten koste van de gebruiksduur als speaker, maar desondanks is het een mooie extra feature, die vaak goed van pas zal komen.

JBL Charge 4

Bediening

Een speaker uit een JBL Charge 4 aanbieding heeft de mogelijkheid om die via een app op de smartphone te bedienen en door middel van knoppen op de speaker. Meestal zal je de app gebruiken, omdat het dan niet nodig is om naar de speaker toe te lopen. De knoppen op de speaker wijzen zich vanzelf. Met de – en + knop kan het volume worden aangepast. De play knop wordt gebruikt om de muziek te starten, pauzeren of om naar een volgend nummer in de speellijst te springen. Daarnaast is er nog een power knop om de speaker in en uit te schakelen, een Bluetooth knop om met de smartphone te verbinden, en een knop om de speaker met andere luidsprekers te koppelen.

Meerdere speakers gebruiken

Het koppelen van meerdere speakers kan bij de JBL Charge 4 via een app en met een knop op de speaker. Er kunnen maximaal 100 speakers worden gelinkt. Het resultaat is dan dat alle speakers hetzelfde afspelen. Dat is ideaal als er een feest op een wat groter terrein wordt gegeven. Als ervoor wordt gekozen om 2 JBL Charge 4 speakers te koppelen kan met de app worden ingesteld dat de muziek in stereo moet worden afgespeeld.

Bluetooth

Omdat het bij een JBL Charge 4 aanbieding om een draadloze luidspreker gaat is de kwaliteit van de Bluetooth erg belangrijk. Het signaal wordt gebruikt om een afspeellijst vanaf een smartphone af te spelen en om het volume te controleren. Bij de JBL Charge 4 is het bereik waarop dat nog goed werkt ongeveer 10 meter. Dat is niet al te groot in vergelijking met de afstand die bij sommige concurrenten mogelijk is. Daar staat tegenover dat de geluidskwaliteit van de JBL Charge 4 speaker in vergelijking met de concurrentie een stuk beter is. En dat is toch belangrijker bij een luidspreker.

JBL Charge 4 aanbieding

Horizontaal en verticaal

Een nieuwe optie van de JBL Charge 4 speaker is, dat deze horizontaal en verticaal kan worden neergezet. Als de speaker horizontaal staat, rust hij op een rubber mat, waardoor trillingen worden voorkomen. Het geluid is dan het beste als je voor de speaker staat, met name bij de lage tonen. Bij verticaal gebruik is de gemiddelde geluidskwaliteit rondom een stuk beter. Toch gaat de voorkeur uit naar horizontaal gebruik. De reden daarvoor is dat de zijkanten met de radiatoren, die zorgen voor de lage tonen, niet beschermd worden door een gril.

Afwerking van de JBL Charge 4

De kwaliteit van de behuizing van de producten van JBL is doorgaans uitstekend. Het bedrijf heeft goed geluisterd naar opmerkingen over de voorganger van de JBL Charge 4, dat de behuizing door de bekleding gemakkelijk vuil kon worden. Bij de JBL Charge 4 speaker is dat opgelost. De speaker is stevig en zal niet snel beschadigen. Hij heeft een IPX7 certificering. Dit betekent dat er geen stof in de speaker kan doordringen en dat hij met een vochtige doek kan worden gereinigd. De JBL Charge 4 kan tegen een val in een zwembad, mits hij meteen weer op het droge wordt gezet.

Conclusie, de beste JBL Charge 4 aanbieding

Met een JBL Charge 4 aanbieding haal je een mooie speaker in huis, die erg handig is in het gebruik. Echte muziekliefhebbers zullen meteen kiezen voor 2 exemplaren van de speaker, want die kunnen het geluid in stereo weergeven en dat zorgt altijd voor extra luisterplezier. Deze luidspreker kan uitstekend binnenshuis worden gebruikt, maar voldoet ook prima in de tuin of op vakantie. Het enige nadeel is dat hij in de bagage vrij veel ruimte in beslag neemt en redelijk veel weegt. Maar dat is slechts een klein nadeel als je de uitstekende geluidskwaliteit daar tegen afzet. Op zoek naar een JBL Charge 4 aanbieding? Je bekijkt de beste aanbiedingen in het overzicht bovenaan deze pagina.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt