JBL Charge 3 aanbieding – De beste JBL deals

Al jarenlang is de JBL Charge speaker één van de populairste modellen op het gebied van draadloze oplaadbare luidsprekers. Muziekliefhebbers hebben deze luidspreker vooral omarmd vanwege de goede geluidskwaliteit. De JBL Charge 3 is al een aantal jaren op de markt en je kunt daarom regelmatig van een aantrekkelijke JBL Charge 3 aanbieding gebruik maken. Wel zo lekker, want met een JBL Charge 3 aanbieding loopt de korting al snel op.

Bekijk de beste JBL Charge 3 aanbiedingen:

Krachtige speakers

Met een vermogen van in totaal 20 Watt is een JBL Charge 3 speaker krachtig genoeg voor een grote ruimte in huis, zoals een woonkamer. De fabrikant geeft aan dat de speaker het beste presteert in ruimtes tussen 10 en 20 vierkante meter. Buitenshuis is het geluid van de JBL Charge 3 hard genoeg voor in de tuin, bij het zwembad of aan het strand. De geluidskwaliteit is prima, ook als de speaker wat harder staat. Het valt met name op dat de lage tonen goed worden weergegeven, al is er op de kwaliteit van het midden en hoog ook niets aan te merken. Op zoek naar een JBL Charge 3 aanbieding, bekijk het bovenstaande overzicht en profiteer van korting.

De speaker is geschikt om in huis te gebruiken, maar je kan hem ook gemakkelijk meenemen. Doordat de speaker goed waterbestendig is kan het geen kwaad als hij nat wordt van een regenbui. Zelfs een val in een zwembad zal de JBL Charge 3 speaker wel overleven.

Netwerk van luidsprekers

Een leuke feature bij deze JBL Charge 3 speaker is, dat hij kan worden gekoppeld met één of meerdere van dezelfde speakers. Dat wordt gedaan met een app, JBL Connect. Dat is al een wat ouder systeem van JBL, maar deze JBL Charge 3 is nog niet geschikt voor de opvolger van het systeem, JBL Partyplay. Desondanks werkt het koppelen van meerdere speakers uitstekend. Je hebt dan de gelegenheid om een grotere ruimte van muziek te voorzien, zonder dat er snel sprake is van geluidsoverlast. Dat komt doordat het volume van elke JBL Charge 3 speaker op een bescheiden niveau kan worden gezet, in plaats van dat er één speaker op een hoog volume staat te spelen.

JBL Charge 3

Muziek streamen

Doordat de JBL Charge 3 speaker is voorzien van Bluetooth heb je de mogelijkheid om muziek vanaf nagenoeg elk device te streamen naar de luidspreker. De afstand die met deze draadloze verbinding kan worden overbrugd is ongeveer 10 meter, als zich tenminste geen obstakels tussen de JBL Charge 3 en de smartphone bevinden. Je bent ook niet beperkt tot één device dat gekoppeld kan worden met de JBL Charge 3. Er kunnen 3 apparaten tegelijk worden gekoppeld. Tijdens een feestje kunnen dus 3 personen beurtelings muziek vanaf hun smartphone streamen.

AUX-kabel

De JBL Charge 3 beschikt naast de Bluetooth ingang ook over een aansluiting voor een AUX-kabel. Dat is een ingang waar op line niveau analoog muziek kan worden afgespeeld. Je hebt dan de mogelijkheid om daar een Cd-speler op aan te sluiten. Voor een feestje met een nostalgische sfeer is het ook mogelijk om een platenspeler op de JBL Charge 3 speaker aan te sluiten. Je zal staan te kijken hoe goed de kwaliteit is van vinyl langspeelplaten als deze op zo’n moderne speaker worden afgespeeld.

Accu

Een JBL Charge 3 speaker aanbieding is niet alleen aantrekkelijk vanwege de geluidskwaliteit van deze luidspreker. Hij is zo aantrekkelijk vanwege de combinatie met de lange gebruiksduur van de speaker. Met een volle accu is het geen bezwaar om de JBL Charge 3 tot 20 uur achtereen te gebruiken. Het is tijdens een dagje uit dus niet nodig om de accu tussentijds bij te laden. De accu kan ook fungeren als powerbank. De speaker heeft daarvoor een USB aansluiting, waar je de smartphone mee kunt opladen. Het spreekt voor zich dat het opladen van een smartphone ten koste gaat van de gebruiksduur van de speaker, maar desondanks is het een handige feature. Op zoek naar een JBL Charge 3 aanbieding? Bekijk dan het overzicht bovenaan deze pagina.

JBL Charge 3 aanbieding

Stof- en waterbestendig

In technisch opzicht is er weinig kans dat de JBL Charge 3 speaker tijdens het gebruik buitenshuis kapot gaat door vuil of water. De speaker heeft een IPX7 certificering, wat inhoudt dat het apparaat een duikeling in een zwembad tot een diepte van ongeveer een meter kan weerstaan. Je moet de speaker wel meteen weer uit het water halen als hij daarin is gevallen. Stof kan ook weinig kwaad, maar dat zal er wel toe leiden dat de JBL Charge 3 vuil wordt. Dat komt doordat de behuizing is afgewerkt met een stoffen bekleding. Dat trekt veel vuil aan en kan niet eenvoudig worden gereinigd.

Conclusie, de beste JBL Charge 3 aanbieding

Het is aantrekkelijk om gebruik te maken van een JBL Charge 3 aanbieding. Liefhebbers van goed geluid kunnen dan voor weinig geld een uitstekende speaker met veel handige features aanschaffen voor gebruik in huis en in de tuin. Wie op zoek is naar een draadloze speaker die in een tas moet kunnen worden meegenomen op vakantie kan beter voor een wat kleiner model speaker van JBL kiezen, zoals de JBL Flip serie. Want de JBL Charge 3 is wat afmetingen betreft een beetje aan de grote kant.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt