JBL Boombox aanbieding – De beste JBL deals

In 2017 heeft JBL de grootste en zwaarste draadloze draagbare speakers geïntroduceerd: de JBL Boombox. Deze grote luidspreker valt op door zijn gestroomlijnde zwarte ontwerp, met geïntegreerd handvat en het opvallende rode JBL logo prominent op de voorkant. Om deze speaker mee te kunnen nemen heb je wel spierballen nodig, want hij weegt ruim 5 kilo. Dat gewicht wordt met name veroorzaakt door het zware accupack. Als dat is volgeladen kan de speaker 24 uur lang worden gebruikt. Deze JBL Boombox aanbieding zorgt voor 60 Watt muziekvermogen. In dit artikel worden zowel de JBL Boombox, de JBL Boombox 2 aanbieding als de JBL Boombox 3 besproken.

Bekijk de beste JBL Boombox aanbiedingen:

Algemene kenmerken

Door gebruik te maken van een JBL Boombox aanbieding haal je een zeer krachtige draagbare speaker in huis. Voor het maximale vermogen moet hij worden aangesloten op het lichtnet, want bij gebruik op de accu is het vermogen begrensd om de accu te sparen. De JBL Boombox en de JBL Boombox 2 aanbieding zijn uitgerust met 4 speakers, die stereo geluid produceren. Voor elk kanaal is er een woofer en een tweeter en het frequentiebereik ligt tussen 50 Hz en 20 kHz. Via Bluetooth kan draadloos muziek worden afgespeeld, maar je kunt ook de 3,5 mm AUX ingang gebruiken. Een JBL Boombox aanbieding wordt geleverd inclusief voedingsadapter.

JBL Boombox 3 aanbieding

In 2022 is er een nieuwe versie van de JBL Boombox verschenen, de JBL Boombox 3. Die verschilt in een aantal opzichten van zijn voorgangers. De JBL Boombox 3 aanbieding heeft ten eerste een modernere vormgeving gekregen, met een siliconen handvat, zodat het apparaat niet wegglijdt tijdens het vervoer. Het gewicht is ongeveer 5,5 kilo, iets lichter dan de JBL Boombox 2 aanbieding. Technisch is het grootste verschil, dat er 5 speakers in zitten. Voor de lage tonen is er een grote subwoofer, 2 krachtige speakers voor het middengebied en 2 tweeters voor de hoge tonen.

JBL Boombox

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van elke JBL Boombox aanbieding is super krachtig en glashelder. Deze speaker heeft een uitzonderlijk krachtig basgeluid, vooral de JBL Boombox 3 aanbieding. Dat zorgt er bij elk feest voor dat iedereen de muziek kan voelen. Bij de JBL Boombox 2 en de JBL Boombox 3 kan er gebruik worden gemaakt van de JBL Partyboost app. Dat betekent dat op meerdere speakers tegelijkertijd hetzelfde geluid kan worden afgespeeld. Op die manier is het bereik groter en kan de speaker voor grotere feesten worden gebruikt. De app kan maximaal 100 speakers aansturen.

Bluetooth

Draadloos muziek afspelen op de JBL Boombox vanaf een smartphone kan met Bluetooth. Doordat de modellen een aantal jaren na elkaar zijn uitgebracht worden er verschillende versies van Bluetooth gebruikt, wat in de praktijk echter niet tot problemen leidt. De JBL Boombox gebruikt Bluetooth versie 4.2, de JBL Boombox 2 werkt met versie 5.1 en in de nieuwste JBL Boombox 3 wordt Bluetooth versie 5.3 gebruikt. Het koppelen van een device is niet moeilijk. Eerst wordt de speaker aangezet en daarna wordt de pairing knop ingedrukt. Na enige tijd is de speaker zichtbaar op de smartphone en vanaf dat moment kan alle audio via de speaker worden afgespeeld.

Accu

Elke JBL Boombox aanbieding wordt geleverd met een krachtige accu. Die heeft voldoende capaciteit om de JBL Boombox 24 uur lang te gebruiken. Als de accu leeg is kost het circa 3,5 uur om deze voldoende op te laden voor een volgend gebruik. Volledig opladen duurt ongeveer twee keer zo lang. Een handige feature bij de JBL Boombox 3 aanbieding is, dat je de ingebouwde powerbank ook kunt gebruiken om je smartphone kunt op te laden. Uiteraard gaat dat wel ten koste van de tijd die de speaker kan worden gebruikt.

JBL Boombox aanbieding

Vuil- en waterbestendig

De JBL Boombox aanbieding kan prima tegen een stootje. Hij is op zich sterk genoeg om hem op een bouwplaats te gebruiken. Voor de water- en stofbestendigheid geldt de IP67-classificatie. Dat betekent dat er geen stof in de speaker kan binnendringen. Als er een keer en flinke regenbui op de speaker valt kan hij daar ook tegen. Je kunt de JBL Boombox ook gerust meenemen naar het zwembad of het strand. Zelfs als hij in het water zou vallen kan dat geen kwaad. Een IP67 classificatie wil zeggen dat het apparaat een uur lang onderdompeling op maximaal een meter diepte moet kunnen weerstaan.

De beste JBL Boombox aanbieding

Alle drie de modellen van de JBL Boombox zijn nog steeds verkrijgbaar. De JBL Boombox en de JBL Boombox 2 is alleen in het zwart verkrijgbaar. De JBL Boombox 3 is ook in een camouflage kleur leverbaar. Door deze site goed in de gaten te houden kun je maximaal profiteren van de beste JBL Boombox aanbieding. Van alle grote verkopers van deze producten worden de actuele aanbiedingen bijgehouden. Je profiteert dus altijd van de laagste prijs waarvoor een JBL Boombox op de moment leverbaar is. Voor extra hoge kortingen kun je wachten met je aankoop tot Black Friday in het laatste weekend van november.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt