JBL Black Friday – De beste JBL deals

JBL is een Amerikaans bedrijf dat audio apparatuur bouwt die je tijdens een JBL Black Friday aanbieding met veel korting kunt kopen. Het bedrijf is vooral bekend van de draadloze speakers, maar je kunt er ook oordopjes, koptelefoons, soundbars, gaming headsets, etc. kopen. Kortom, JBL levert allerlei producten die je in deze digitale wereld graag wilt gebruiken. Doordat de kwaliteit van de door JBL ontwikkelde producten erg goed is, moet daarvoor een flinke prijs worden betaald. In de loop van het jaar kun je daarop besparen door gebruik te maken van een aanbieding. Voor echt hoge kortingen moet je geduld hebben tot Black Friday.

Bekijk de beste JBL aanbiedingen:

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is lang beschouwd als een commercieel feest uit Amerika. Deze grote kortingsactie markeert de start van het seizoen waarin Amerikanen hun inkopen doen voor de feestdagen. Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving. Het initiatief hiertoe is ooit genomen door winkeliers, die zagen dat veel Amerikanen het financieel moeilijk hadden rond de feestdagen. De winkeliers boden vooral dure producten van merken als JBL als JBL Black Friday aanbieding aan met kortingen tot meer dan 70 procent. Het initiatief was een groot succes en gaf gewone Amerikanen de kans om dure producten aan te schaffen.

Black Friday JBL

Belangstelling is massaal

Toen er voor de eerste keer Black Friday aanbiedingen verschenen was de verwachting van de winkeliers dat daar niet zo heel veel belangstelling voor was. Een grotere inschattingsfout konden ze niet maken. Iedereen wilde wel graag zo’n dure oplaadbare Bluetooth speaker of een Boombox. Het bleek dat ook de Amerikanen met een wat lager inkomen graag een set high end oordopjes wilde en dat een JBL Soundbar in elke woning welkom was. Kortom, de belangstelling was zo groot, dat het volume dat tijdens aan JBL Black Friday aankopen werd verkocht voldoende was om de jaaromzet te verdubbelen.

Black Friday JBL in Europa

Inwoners van Europa stonden lange tijd sceptisch ten aanzien van de hysterie die er in Amerika was over Black Friday. Pogingen om het festijn naar Europese landen te brengen waren niet succesvol, tenminste tot circa 10 jaar geleden. Toen begonnen winkeliers hier ook forse kortingen te geven op producten van JBL. In slechts enkele jaren tijd gingen de verkoopcijfers wat betreft JBL Black Friday aanbiedingen enorm omhoog. Daardoor is de Black Friday JBL verkoop nu ook in Nederland erg populair geworden. Opmerkelijk, maar zo vreemd is dat niet als je beseft dat het mogelijk is om op een dure aanschaf 50 tot 70 procent korting te krijgen.

JBL Black Friday

Wanneer is Black Friday?

Ook in Nederland markeert Black Friday het seizoen waarin grote aankopen worden gedaan voor de feestdagen. In Nederland gaat het niet alleen over een JBL Black Friday aanbieding voor de Kerstdagen. Hier kunnen ook de inkopen voor Sinterklaas met grote kortingen worden gedaan. JBL Black Friday is de laatste vrijdag van november. In tegenstelling tot in de Verenigde Staten duurt JBL Black Friday hier het hele weekend. Sommige bedrijven geven ook in de weken voor en na Black Friday nog hoge kortingen. In die periode kun je dus met succes gebruik maken van een JBL Black Friday aanbieding.

Goed voorbereiden

Om als consument gebruik te kunnen maken van de beste JBL Black Friday actie is het zaak om je goed voor te bereiden. Dat doe je in een aantal stappen. Eerst maak je een keus voor een bepaald product. Daarna selecteer je welk model je voorkeur heeft, en welke van de modellen eventueel als alternatief kan dienen. Vervolgens houd je deze website in de gaten. Vanaf een aantal weken voordat JBL Black Friday aanbreekt beginnen bedrijven hun aanbiedingen te onthullen. Soms is het zelfs mogelijk om in te tekenen op een aanbieding. Alle aanbiedingen van JBL zijn op de Black Friday pagina van deze site te vinden.

Kies de juiste aanbieding

Het is belangrijk om strategisch op het juiste moment op een aanbieding in te tekenen. Als je te vroeg bent loop je het risico dat hetzelfde product bij een andere aanbieder in een nog gunstiger JBL Black Friday aanbieding te koop wordt aangeboden. Maar als je te laat kiest is er een kans dat het product is uitverkocht. In dat geval vis je achter het net. Het is daarom goed om niet voor één aanbieding te kiezen, maar je op verschillende aanbieders te focussen. Vlak voordat het de laatste vrijdag van november is besluit je van welke JBL Black Friday aanbieding je gebruik gaat maken.

Themapagina

Op deze site wordt een themapagina ingericht met daarop alle JBL Black Friday aanbiedingen. Op die pagina selecteer je het product en het model van je voorkeur. De site toont een overzicht van de aanbieders die dit product in een JBL Black Friday aanbieding hebben. In de weken voorafgaand aan Black Friday wordt de themapagina dagelijks aangepast. Vergeet dus niet om regelmatig te kijken of jouw JBL Black Friday aanbieding nog steeds die met de laagste prijs is.

JBL speakers:

JBL Boombox, JBL Charge 3, JBL Charge 4, JBL Clip, JBL Flip 4, JBL Flip 5, JBL Flip 6, JBL Partybox, JBL GO, JBL Horizon, JBL Xtreme, JBL Tuner, JBL Pulse, JBL Link

JBL koptelefoons:

JBL oortjes, JBL koptelefoon, JBL Endurance, JBL Reflect

JBL overig:

JBL Quantum, JBL Soundbar, JBL Black Friday

JBL winkels:

JBL aanbiedingen bij Bol.com, JBL aanbiedingen bij CoolblueJBL aanbiedingen bij Expert, JBL aanbiedingen bij JBL.nl, JBL aanbiedingen bij MediaMarkt